Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Ρεθύμνου συμμετέχει στην 48ωρη Γενική Απεργία Τρίτη & Τετάρτη 28 & 29 Ιουνίου 2011

Συντονίζουμε την δράση μας με την ΓΣΕΕ, Ομοσπονδία μας και Εργατικό Κέντρο με στόχο:

Την απόκρουση – ακύρωση των αντεργατικών, αντιαναπτυξιακών και αντικοινωνικών μέτρων του μεσοπρόθεσμου προγράμματος – μνημόνιο 1 και 2.

Την ακύρωση των σχεδίων για ξεπούλημα της περιουσίας του Κράτους και ειδικά των εταιρειών που διαχειρίζονται Κοινωνικά αγαθά αλλά και κάθε πολιτικής που στοχεύει στα δικαιώματα των εργαζομένων, τους οδηγεί στην ανεργία, στην οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση.

Την απόρριψη της λιτότητας, της φτώχειας και της διεύρυνσης των κοινωνικών ανισοτήτων.

Την ανάσχεση και ανατροπή του κλίματος των απολύσεων και διόγκωσης της ΑΝΕΡΓΙΑ΢.

Την επιβολή του απόλυτου σεβασμού και της εφαρμογής των συλλογικών συμβάσεων.

Η Κυβέρνηση και το κρατικοδίαιτο Εργοδοτικό Κατεστημένο μεθοδεύουν μια βίαιη αναδιανομή εις βάρος του κόσμου της εργασίας σαρώνονται κοινωνικές κατακτήσεις δεκαετιών, κατεδαφίζοντας από κοινού εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, ακυρώνοντας το Κράτος Πρόνοιας και οδηγώντας στον όλεθρο τα αδύνατα τμήματα της Κοινωνίας. Με της νέες περικοπές των μισθών και των εισοδημάτων με την υπερφορολόγηση προκαλείται νέο πλήγμα στη δυνατότητα ανάκαμψης της Οικονομίας.

Δεν αγγίζονται φοροδιαφυγή – εισφοροδιαφυγή και σπατάλες και έτσι βαθαίνει η ύφεση και η εργασιακή ανασφάλεια.

Ο ιδιωτικός τομέας όμως αδυνατεί πλέον να φορτώνεται τα ελλείμματα και την χρεοκοπία για να διατηρήσουν κάποιοι τα ασύδοτα προνόμια τους.

Όλοι Μαζί Μπορούμε…

Όλοι στη 48ωρη Απεργία Της 28ης & 29ης Ιουνίου

Όλοι στη Συγκέντρωση 28 Ιουνίου Στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου – Ώρα 10:00 Π.Μ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook