Πλήρη στοιχεία για 15 πιτσιρικάδες που αποτελούν την εκκολαπτόμενη συμμορία με την επωνυμία “Locos c”, η οποία έχει γίνει πραγματικός εφιάλτης στην Χίο με τους καθημερινούς προπηλακισμούς πολιτών, έχουν στην διάθεσή τους οι τοπικές αρχές που ετοιμάζουν να τους τυλίξουν «σε μια κόλλα χαρτί»!

Η ομάδα χτυπάει πάντα θύματα που εντοπίζει στην προκυμαία και μάλιστα με σιδηρογροθιές και μεταλλικά ρόπαλα για να τους επιφέρει βαριά τραύματα! Στη συνέχεια, οι πιτσιρικάδες τρέχουν προς το κτίριο του Πανεπιστημίου Αιγαίου που καλύπτεται από το άσυλο! Με τον τρόπο αυτό, ξυλοκοπήθηκε άγρια πριν από 20 ημέρες ένας λιμενοφύλακας που επιχείρησε να σταματήσει τη συμπλοκή τους με άλλους νεαρούς, ενώ στις 16 Ιουνίου επιχείρησαν να προπηλακίσουν έναν νεαρό ο οποίος, όμως, κάλεσε γύρω στους 15 φίλους του από τον τοπικό σύνδεσμο του Ολυμπιακού και ακολούθησε γενική σύρραξη.

Τρεις από τους “Locos c” μεταφέρθηκαν τότε τραυματισμένοι στα επείγοντα του νοσοκομείου Χίου, ενώ οι υπόλοιποι 12 έπεσαν στα χέρια αστυνομικών της Ασφάλειας, που βρήκαν στην κατοχή τους βρέθηκε μία νάιλον συσκευασία με 15 γραμμάρια χασίς! Η συμμορία είναι ακόμα σε εμβρυακό στάδιο και την αποτελούν παιδιά από 15 χρόνων και πάνω, Έλληνες και αλλοδαποί, με τα μεγαλύτερα να έχουν… θητεύσει σε φυλακές για διάφορα αδικήματα και κυρίως την διακίνηση και χρήση ναρκωτικών.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook