Στο Ρέθυμνο βρέθηκε λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι της Τρίτης ο πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείες του στην Κρήτη.

Αμέσως μετά την επίσκεψή του στα Χανιά και στην Κίσαμο, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στην πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων όπου τον υποδέχθηκε ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Ξανθός, στελέχη του κόμματος στο Ρέθυμνο και φίλοι του.

Η υποδοχή του από τον κόσμο ήταν θερμή, ωστόσο υπήρχαν απουσίες τοπικών στελεχών, των οποίων η θέση φαίνεται να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ως προς τις επικείμενες εκλογές και την περαιτέρω σχέση τους με το ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας δια της Μεγάλης Πόρτας περπάτησε την οδό Εθνικής Αντιστάσεως ακολουθώντας την γνωστή τακτική των προεκλογικών εθιμοτυπικών επισκέψεων, συνομιλώντας, δηλαδή,  με περαστικούς, δοκιμάζοντας τσικουδιές και ανταλλάσοντας χαιρετισμούς με τον κόσμο.

Κατέληξε σε εστιατόριο της πλατείας Τίτου Πετυχάκη όπου γευμάτισε με την συνοδεία του ενώ παρευρέθηκε και ο πρώην Υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην δυτική Κρήτη, ολοκληρώνεται το βράδυ με επίσκεψη στα Ανώγεια.

(Με πληροφορίες απο rethemnosnews.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook