Απογοήτευση και αγανάκτηση είναι τα συναισθήματα που επικρατούν στους γονείς των εκατοντάδων μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Παζινού στο Ακρωτήρι Χανίων.

Όπως τονίζουν, λϊγες ημέρες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς και μικροί μαθητές θα μπούν και πάλι στις  τελείως ακατάλληλες και ανθυγειινές προκάτ πλαστικές αίθουσες τις οποίες είχε παρουσιάσει το Flashnews.gr.

Και αυτό γιατί δεν υλοποιήθηκαν οι υποσχέσεις που είχε δώσει ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας κατά την επίσκεψή του στο σχολείο τον περασμένο Ιούνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου έχουν κατατεθεί προτάσεις για δυναμικές κινητοποιήσεις προκειμένου να μην  αναγκαστούν και φέτος τα μικρά παιδιά να κάνουν μάθημα σε αίθουσες αναπνέοντας δηλητηριώδεις ουσίες που αναδύονται από τα πλαστικά υλικά.

Μάλιστα σχετικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν σε έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων , η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Σχολείο Παζινού την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα.

Θέμα της συνέλευσης θα είναι : «Προκατ αίθουσες – Συντήρηση και αντικατάσταση. Οι απαντήσεις που μας έδωσαν οι αρμόδιοι».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook