Πολύ πιθανόν είναι πλέον το ενδεχόμενο ο Βασίλης Κουτσιανικούλης μετά από δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ να γίνει και πάλι κάτοικος Ηρακλείου και Εργοτέλη.

Και αυτό γιατί ο νεαρός μεσοεπιθετικός ενημερώθηκε την Πέμπτη το βράδυ από τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ τον Παντελή Κωνσταντινίδη ότι είναι εκτός αγωνιστικών πλάνων του Λάζλο Μπόλονι μαζί με τους Σακελλαρίου και Γεωργίου .

Η απόφαση αυτή δεν χαροποίησε τον Κουτσιανικούλη αλλά και τους άλλους δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αλλά μπροστά στο ενδεχόμενο να μείνει σε μια ομάδα όπου δεν θα υπολογίζεται και θα είναι μεταξύ πάγκο και εξέδρας ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός μάλλον θα προτιμήσει να δοθεί κάπου δανεικός όπως και οι Σακελλαρίου και Γεωργίου.

Το θέμα του Κουτσιανικούλη όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ το χειρίζεται προσωπικά ο πρόεδρος του Εργοτέλη ο Απόστολος Παπουτσάκης που προσπαθεί να πείσει τον παίκτη του ΠΑΟΚ να επιστρέψει εκεί όπου έκανε γνωστό το όνομα του και πήρε την μεγάλη μεταγραφή για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο ΠΑΟΚ έχει δεχτεί κρούση και από την Κέρκυρα για τον Κουτσιανικούλη αλλά φαίνεται ο ίδιος να προτιμάει καλύτερα την πρόταση του Εργοτέλη.

Εξελίξεις πάνω σε αυτό το ζήτημα δεν αποκλείεται να σημειωθούν και κατά την διάρκεια της Παρασκευής όπου είναι η πρώτη της ομάδας με τον πρόεδρο του Εργοτέλη να θέλει να κάνει δώρο στους φιλάθλους των «κιτρινόμαυρων» την επιστροφή του αγαπημένου τους Βασίλη. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook