Στις 19:00 έκλεισαν οι κάλπες και στην Κρήτη με τη διαδικασία να κυλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Κόσμος έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται στην πλατεία Ελευθερίας και την Περιφέρεια Κρήτης  μετά και την ανακοίνωση των exit poll.

Ηράκλειο

Ομαλά κύλησε η εκλογική διαδικασία στο Ηράκλειο. Μοναδική εξαίρεση κάποιες διαμαρτυρίες ψηφοφόρων στην δικαστική αντιπρόσωπο του εκλογικού τμήματος στο οποίο προσήλθαν, καθώς δεν υπήρχαν τα ψηφοδέλτια που ήθελαν να ρίξουν στην κάλπη.  Το  συμβάν δεν έλαβε διαστάσεις καθώς τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής αποκατέστησαν αμέσως το πρόβλημα.

Λασίθι

Ίδιο το σκηνικό και στο Λασίθι με τα μοναδικά προβλήματα να αφορούν μέλη των εφορευτικών επιτροπών δεν προσήλθαν, με τους πολίτες που έφτασαν πρώτοι στα εκλογικά τμήματα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα να καλουνται να αναπληρώσουν τα κενά.

Χανιά

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα έκλεισαν οι κάλπες στις 19:00 το απόγευμα και στα Χανιά, όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης. Μικρή “παραφωνία” στην ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας ήταν η απουσία δικαστικών αντιπροσώπων σε δύο εκλογικά τμήματα, οι οποίοι και αντικαταστάθηκαν, όπως επίσης και ελλείψεις μελών εφορευτικών επιτροπών

Ρέθυμνο

Ομαλά ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στο Ρέθυμνο και μάλιστα, όπως σημείωσε στο Flashnews.gr, ο Κώστας Σαββάκης, διευθυντής διοίκησης ΠΕ Ρεθύμνου, φέτος το πρώτο τηλεγράφημα με εκλογικά αποτελέσματα έφτασε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά και προέρχεται από το εκλογικό τμήμα της Καλής Συκιάς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook