Το… χτίσιμο για το Ρέθυμνο Cretan Kings ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου συνεχίζεται με τη διεξαγωγή σημαντικών φιλικών παιχνιδιών σε Λαύριο και Ν. Κηφισιά.

Την Παρασκευή (02/10, 18:30) το Ρέθυμνο θα φιλοξενηθεί από το “νεοφώτιστο” στην Α1 κατηγορία Λαύριο, ενώ το Σάββατο (03/10) θα αντιμετωπίσει στο Ζηρίνειο τη Νέα Κηφισιά.

Ο κόουτς της ομάδας Θανάσης Σκουρτόπουλος, που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μάριο Ματαλών που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ενόπλων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Ν. Κορέα, αναφορικά με τα παιχνίδια αυτά δήλωσε στο επίσημο σάιτ της ομάδας τα εξής: 

«Για μας είναι σημαντικό αυτό το διήμερο με τις φιλικές αναμετρήσεις στην Αθήνα. Θα πάμε να παίξουμε δύο πολύ σημαντικά ματς με Λαύριο και Νέα Κηφισιά. Δυστυχώς φέτος δεν έχουμε αγωνιστεί σε πολλά φιλικά παιχνίδια. Θα δούμε πως θα πάει στην συνέχεια αλλά πιστεύω ότι μέσω των αγωνιστικών υποχρεώσεων να παρουσιαστούμε έτοιμοι όταν πρέπει. Έχουμε ακόμη πολλή δουλειά. Μοναδική απουσία θα είναι ο Μάριος Ματαλών. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι οι Χάροου και Κουκ ουσιαστικά έχουν παίξει δύο φιλικά με την ομάδα, ενώ την Τετάρτη παίζουμε ένα πολύ δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας. Το ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να κάνουμε το τελικό μοντάρισμα και να προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Οικογενειακό δείπνο

Η επίσημη ενημέρωση από το Ρέθυμνο Cretan Kings για το οικογενειακό δείπνο της ομάδας:

Οικογενειακά δείπνησε χθες το βράδυ σύσσωμη η ομάδα του Ρέθυμνο Cretan Kings, η οποία φιλοξενήθηκε από τον κ. Γιώργο και Μαρία Πολιουδάκη στην παραδοσιακή ταβέρνα «Το Σπίτι του Πολιού» στο Αστέρι Ρεθύμνου.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings προετοιμάζεται πυρετωδώς για να είναι έτοιμο στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, πραγματοποιώντας καθημερινά σκληρές προπονήσεις. Όμως χθες το βράδυ, μετά την απογευματινή προπόνηση η Διοίκηση της ΚΑΕ, οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και οι εργαζόμενοι, μαζί με τις οικογένειες τους, δείπνησαν όλοι μαζί στην παραδοσιακή ταβέρνα «Το Σπίτι του Πολιού» σε ένα εξαιρετικό και χαλαρωτικό περιβάλλον.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τους κ. Γιώργο και Μαρία Πολιουδάκη για την εξαιρετική φιλοξενία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook