H λύση για ένα καλίγραμμο σώμα είναι λίγο-πολύ γνωστή: δίαιτα και γυμναστική, θα σκεφθείτε. Τι θα λέγατε όμως αν μαθαίνατε πως υπάρχουν προϊόντα που μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά την προσπάθειά σας, ώστε να φτάσετε στον στόχο σας; Δύο είναι οι βασικοί μηχανισμοί, με τους οποίους τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθεια για έλεγχο του βάρους:

● Η θερμογένεση: Έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί έναν από τους βασικότερους παράγοντες που συμβάλλουν στη ρύθμιση του μεταβολισμού. Πολυάριθμες μελέτες έχουν αποδείξει τη θερμογόνο δράση αρκετών φυσικών συστατικών. Οκτώ από αυτά τα συστατικά συνδυάζονται στο συμπλήρωμα διατροφής Thermogenic Complex της Solgar, μια πρωτοποριακή φόρμουλα φυτικών στοιχείων, που βοηθά στον έλεγχο του βάρους και στην καύση του λίπους. Το Svetol®, η βασικότερη ουσία που περιέχει το Thermogenic Complex αποτελεί προϊόν πατέντας με ενεργό συστατικό του το Chlorogenic Acid (πολυφαινόλη) που προέρχεται από τον πράσινο καφέ. Επιπλέον, περιέχει μεθειονίνη, χολίνη και ινοσιτόλη, πράσινο τσάι και πιπέρι καγιέν που δρουν επικουρικά για την καύση του λίπους. Τη φόρμουλα συμπληρώνουν το χρώμιο, που συμβάλλει στη ρύθμιση των φυσιολογικών επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα και το μαύρο πιπέρι, που αυξάνει τις καύσεις του οργανισμού.

● Η λιπόλυση: Σε αυτήν την κατηγορία βρίσκουμε σκευάσματα που συμβάλλουν στη διάσπαση του διατροφικού λίπους και στην απομάκρυνση του λίπους από το ήπαρ. Υπάρχουν αδυνατιστικά με που περιέχουν τρία φυσικά συστατικά, την χολίνη, την ινοσιτόλη και τη L-μεθειονίνης, που βοηθούν με φυσικό τρόπο στον έλεγχο του σωματικού βάρος.

Lipotropic Factor 50 tablets

Lipotropic Factor 100 tablets

Lipotropic 60 tablets

● Ένα από τα δημοφιλέστερα λιποτροπικά βοηθήματα παγκοσμίως είναι επίσης το CLA,το λινολεικό οξύ.Είναι ένα συμπλήρωμα που βοηθά στη μείωση του αποθηκευμένου υποδόριου λίπους και στον έλεγχο του βάρους, ενώ παράλληλα δρα θετικά στη διατήρηση του μυϊκού ιστού.

CLA 1000mg 90 capsules

Tonalin CLA 60 softgels

Bodylean CLA Plus 30 tablets & 30 capsules

● Λεκιθίνη: Αδυνάτισμα και αποτοξίνωση Ευρέως γνωστή για τα ευεργετικά οφέλη που παρέχει στον οργανισμό, η λεκιθίνη περιέχει πληθώρα διατροφικών στοιχείων: λιπαρά οξέα, φώσφορο, βιταμίνες και μέταλλα. Επιπλέον, περιέχει χολίνη και η ινοσιτόλη, φυσικά συστατικά του οργανισμού με λιποτροπική δράση. Η λεκιθίνη βοηθά αποτελεσματικά στη διατήρηση και τον έλεγχο του σωματικού βάρους, ενώ μπορεί να αποτρέψει την εμφάνιση υψηλών επιπέδων χοληστερόλης. Επίσης, προάγει την υγεία του ήπατος, ενώ ταυτόχρονα το αποτοξινώνει.
Lecithin 1360 mg 100 softgels

Lecithin granules 

 

Γράφει η Σωτηρία στο HEALTH & BEAUTY (τελειόφοιτη Φαρμακευτικής) [email protected]
Για περισσότερα tips υγείας και ομορφιάς, επισκεφθείτε το apothekechania.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook