Με 22 ποδοσφαιριστές αναχώρησε η αποστολή του ΑΟ Χανιά για τα παιχνίδια με Ολυμπιακό Βόλου (29/10) για το Κύπελλο Ελλάδας και Καλλιθέα (02/11) για το πρωτάθλημα.

Ο Θωμάς Γράφας συμπεριέλαβε στις επιλογές του τον Λιρόι Λίτα, ενώ για το ματς Κυπέλλου στην 18άδα θα είναι και οι “μικροί” Βασίλης Φυντικάκης και Μιχαλαντρέας Νύκταρης.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση του ΑΟΧ:

Μετά την χτεσινή αποθεραπεία οι παίκτες της ομάδος μας επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ενόψει του αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Το βράδυ της Τρίτης, η αποστολή θα αναχωρήσει από το λιμάνι της Σούδας με πλοίο του χρυσού χορηγού της ομάδος ΑΝΕΚ LINES με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά και από εκεί τον Βόλο όπου και θα διανυκτερεύσει τις επόμενες ημέρες στο ξενοδοχείο του προέδρου της ομάδος “VALISRESORTS”. Την Παρασκευή η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα ενόψει του αγώνα της 6ης αγωνιστικής της Football League με την Καλλιθέα.

Μπλάζιτς, Βλαχάκης, Πρίφτης, Καρτσαμπάς, Μασάδο, Μπριλάκης, Ηρακλής, Τσούτσης, Παγώνης, Γκέσιος, Σάντερσον, Μπουζούκης, Σαϊνέ, Χατζηλιάδης, Σταματής, Νύκταρης Ν., Ρίκκα, Δεινόπαπας, Φυντικάκης, Λίτα, Κατρανίτσας, Νύκταρης Μ., Διαμαντόπουλος.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook