Δεύτερη προκήρυξη δημοσιεύθηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο για 690 θέσεις τακτικού προσωπικού ΤΕ και ΔΕ για τη στελέχωση των νοσοκομείων της χώρας. Στην Κρήτη προκηρύσσονται συνολικά 50 θέσεις στις μονάδες Υγείας.

Αναλυτικά ανα μονάδα Υγείας στην Κρήτη οι συνολικές θέσεις (Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) έχουν ως εξής:

Σητεία: 4
Αγ.Νικόλαος: 6
Ιεράπετρα: 2
Νεάπολη: 1
Βενιζέλειο: 20
Ρέθυμνο: 7
ΚΥ Ανωγείων: 1
Χανιά: 9

Η κατανομή των θέσεων για την νέα προκήρυξη 5Κ/2015 του ΑΣΕΠ που αφορά μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία της χώρας χωρίζεται σε δύο κατηγορίες:

Α’ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), τριακόσιες εβδομήντα τέσσερις (374) θέσεις Κλάδων/Ειδικοτήτων: Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, Επισκεπτών -τριών Υγείας, Ιατρικών Εργαστηρίων, Λογιστικής, Μαιών – Μαιευτών, Μηχανικών ειδικοτήτων: Ηλεκτρονικών Τεχνικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Νοσηλευτικής, Πληροφορικής, Ραδιολογίας – Ακτινολογίας, Φυσικοθεραπείας.

Β’ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), τριακόσιες δεκαέξι (316) θέσεις Κλάδων/Ειδικοτήτων: Βοηθών Νοσηλευτικής-Αδελφών Νοσοκόμων-Νοσοκόμων Φυλάκων Ασθενών, Βοηθών Ιατρικών & Βιολογικών Εργαστηρίων- Παρασκευαστών, Βοηθών Φαρμακείου, Διοικητικών Γραμματέων – Διοικητικού Λογιστικού, Μαγείρων, Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, Τεχνικών ειδικότητας Ηλεκτρολόγου, Χειριστών Εμφανιστών – Χειριστών Ιατρικών Συσκευών.

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και τα απαραίτητα προσόντα, να υποβάλουν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση, καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης.

 Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαραίτητα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 17 Νοεμβρίου 2015 ημέρα Τρίτη και λήγει στις 1 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Τρίτη, ενώ το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

Με την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης, αποστέλλεται στον υποψήφιο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η επιβεβαίωση της υποβολής και ο αριθμός του ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου της αίτησης συνοδευόμενος από την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής.

Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση εμφανίζεται στην οθόνη των υποψηφίων σε εκτυπώσιμη μορφή.

Δείτε όλη την προκήρυξη εδώ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook