Δριμεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε από τα Χανιά ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης ξεκινώντας την περιοδεία του στην Κρήτη.

Ο κ.Γεωργιάδης καυτηριάζοντας την άρση των πλειστηριασμών, την καταβολή του ΕΝΦΙΑ και άλλα, είπε χαρακτηριστικά πως ο κ.Τσίπρας κορόιδεψε ιδιαίτερα τους  Κρητικούς, οι οποίοι δεν γίνεται να τον εμπιστευθούν ξανά.

Μάλιστα τόνισε πως ο κ.Τσίπρας κανονικά πρέπει να φύγει άμεσα, αλλά διευκρίνισε πως λόγω της  κρισιμότητας στην χώρα, αυτό δεν μπορεί να γίνει τώρα και πρέπει να αναζητηθεί ο κατάλληλος χρόνος.

Αναλυτικότερα, ο  κ.Γεωργιάδης απεύθυνε πρόσκληση στους πολίτες να συμμετάσχουν στην διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου της ΝΔ απηύθυνε από τα Χανιά ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκινώντας την περιοδεία του στην Κρήτη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ.Γεωργιάδης στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου από τα γραφεία της ΝΟΔΕ Χανίων του κόμματος, οι εκλογές στην ΝΔ είναι κρίσιμες καθώς από αυτές θα αναδειχθεί ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας.

 

Απαντώντας σε ερώτηση του Flashnews.gr για το αν ο νέος Πρόεδρος της ΝΔ θα γίνει και Πρωθυπουργός μετά από μια τετραετία ή νωρίτερα, ο κ.Γεωργιάδης είπε πως αν και ο κ.Τσίπρας πρέπει να φύγει άμεσα, αυτό δεν μπορεί να γίνει τώρα.

 

Σε ότι αφορά στο ότι η ΝΔ ψήφισε το 3ο μνημόνιο τον Αύγουστο, το χαρακτήρισε ως λάθος και τόνισε πως ο ίδιος είχε διαφωνήσει και ψήφισε για λόγους κομματικής πειθαρχίας.

 

Ξεκαθάρισε πως όποιος και να εκλεγεί στην θέση του προέδρου του κόμματος η ΝΔ θα συνεχίσει ενωμένη την πορεία της, ενώ σε ότι αφορά στις προσδοκίες του από την εσωκομματική διαδικασία την Κρήτη αναγνώρισε πως οι συνυποψήφιοί του που κατάγονται από το νησί έχουν πλεονέκτημα, αλλά τόνισε πως έχει πολλούς φίλους στην Κρήτη και θα πάει πολύ καλύτερα απο ότι πολλοί νομίζουν.

Τέλος και σε ότι αφορά στην πολιτική του διαδρομή  παλαιότερα στο ΛΑΟΣ είπε πως ανέκαθεν ήταν Νεοδημοκράτης, αλλά αναγκάστηκε να πάει στο ΛΑΟΣ γιατί η ΝΔ είχε κλειστές πόρτες.

 

Η περιοδεία του κ.Άδωνι Γεωργιάδη στην Κρήτη περιλαμβάνει και επισκέψεις στις ΝΟΔΕ Ρεθύμνης και Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook