Σαν… πουλί στην ξώβεργα πιάστηκε ένας ατζαμής διαρρήκτης που εισέβαλε σε μια παλιά παλιά μονοκατοικία στη συνοικία του Αγίου Νικολάου στην πόλη της Ρόδου! Όταν προσπάθησε να παραβιάσει την συρόμενη πόρτα της αποθήκης του σπιτιού, μάγκωσε τα δάχτυλά του και αιχμαλωτίστηκε!

Οι ιδιοκτήτες της μονοκατοικίας απουσίαζαν όταν ο 31χρονος δράστης «τρύπωσε» στο εσωτερικό και άρχισε να ψάχνει ανενόχλητος για χρήματα και τιμαλφή. Δεν βρήκε, όμως, ούτε μετρητά, ούτε χρυσαφικά και πήγε στην αυλή, όπου επιχείρησε να διαρρήξει την αποθήκη. Καθώς προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα, εκείνη έκλεισε απότομα, παγιδεύοντας τα χέρια του με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί!

Ο πόνος ήταν τόσο έντονος, που ο 31χρονος προτίμησε να… συλληφθεί και έβαλε τις φωνές, καλώντας σε βοήθεια! Οι γείτονες που τον άκουσαν ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας κάλεσαν την Πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει τον νεαρό κακοποιό. Ο 31χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο συνοδεία αστυνομικού, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια προσήχθη στην Ασφάλεια, που ερευνά αν έχει διαπράξει και άλλες πιο… επιτυχημένες κλοπές!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook