Το Εργατικό Κέντρο Ν. Χανίων καταδικάζει με ανακοίνωσή του,  την «τρομοκρατική» όπως χαρακτηρίζει ενέργεια που πραγματοποιήθηκε σε βάρος του Τμήματος   Επιθεώρησης  Ασφάλειας  και Υγείας στην Εργασία  Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, με τον εμπρησμό οχήματος της υπηρεσίας, ενώ ταυτόχρονα αφήνει αιχμές ότι κάποιοι ενδεχομένως έχουν στόχο να παρακωλύσουν το έργο της υπηρεσίας.

Η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Χανίων, μεταξύ άλλων αναφέρει:

Την Κυριακή 1-11-2015  κάποιοι άγνωστοι  πυρπόλησαν το αυτοκίνητο με το οποίο πραγματοποιείται η μετακίνηση των υπαλλήλων την υπηρεσίας  κατά τη διενέργεια ελέγχων.

Η επίθεση αυτή  αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα στη συγκεκριμένη περίοδο που διανύουμε, δεδομένου ότι τα εργασιακά δικαιώματα βάλλονται από την κυβέρνηση και τους δανειστές με την επιβολή σκληρών αντιλαϊκών, μνημονιακών πολιτικών, οι οποίες δίνουν το μόχθο των εργαζόμενων ως βορά στα μεγάλα συμφέροντα.

Δηλώνουμε σε κάθε κατεύθυνση, ιδιαίτερα δε, σε αυτούς που πιστεύουν ότι με τέτοιες ενέργειες θα παρακωλύσουν το έργο της υπηρεσίας και θα τρομοκρατήσουν τους υπαλλήλους της, ότι θα συνδράμουμε με όλες  τις δυνάμεις μας  προκειμένου οι έλεγχοι σε όλους τους εργασιακούς χώρους όχι μόνο να μην σταματήσουν αλλά και να ενταθούν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook