Την προσοχή του στην αναμέτρηση του Σαββάτου (07/11, 15:00), με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, για την 10η αγωνιστική της Super League, έχει στραμμένη ο Πλατανιάς.

Η προετοιμασία της ομάδας του Γιώργου Παράσχου συνεχίστηκε με την προπόνηση της Τρίτης, στην οποία ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ιτούα και θεραπεία έκανε ο Σελίν. Ο τελευταίος είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τους “κυανέρυθρους”, ενώ το γεγονός ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα και ο Ιτούα ίσως αναγκάσει τον προπονητή των “ερυθρόλευκων” να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του αναφορικά με το κέντρο της άμυνας.

Η επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά για την προπόνηση της Τρίτης

Με… φόντο την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας. Μετά τις τρεις σερί νίκες και το αήττητο των τεσσάρων αγώνων πρωταθλήματος και ενός για το Κύπελλο, ο Πλατανιάς θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μονοπάτι και να σκαρφαλώσει ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο, καθώς όλοι αισθάνονται δικαιωμένοι, αφού βλέπουν πλέον ότι οι κόποι τους μέσα στο γήπεδο δεν επιβραβεύονται μόνο με τα καλά λόγια και το χειροκρότημα των αντιπάλων, αλλά και με πολύτιμους βαθμούς.
Στη χθεσινή προπόνηση ο Γιώργος Παράσχος έριξε το βάρος σε παιχνίδια αντοχής με μπάλα σε μικρούς χώρους, ενώ στο τέλος οι παίκτες μας έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο. Ο Ιτούα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο , ενώ ο Σελίν έκανε θεραπεία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook