«Καταστράφηκε ο εξοπλισμός μας αλλά κανένας μας δεν τραυματίστηκε. Όταν δουλεύεις στην Αφρική δεν μπορείς να προβλέψεις την συμπεριφορά των ζώων»

Περισσότερη δράση από όση περίμεναν είχε το γύρισμα ενός τηλεοπτικού συνεργείου στη Νότιο Αφρική αφού ένας ελέφαντας που αντιλήφθηκε την παρουσία τους ενοχλήθηκε και άρχισε να τρέχει πίσω τους. 

Ενώ μαγνητοσκοπούσαν στην επαρχία Limpopo στις 27 Οκτωβρίου, οι φωτογράφοι της  Black Bean Productions ήρθαν «μούρη με μούρη» με ένα εξαγριωμένο ελέφαντα που προσπάθησε να ανατρέψει στο τζιπ στο οποίο επέβαιναν.  Ωστόσο το πλήρωμα συνέχισε να μαγνητοσκοπεί τον ελέφαντα χαρίζοντάς του ένα μοναδικό στιγμιότυπο.

«Βρεθήκαμε μπροστά σε ένα κοπάδι με ελέφαντες που έμοιαζαν αρκετά ήρεμοι. Αποφασίσαμε να κρατήσουμε απόσταση ασφαλείας και να τους μαγνητοσκοπήσουμε. », λέει ο 29χρονος  James Suter που κρατούσε την κάμερα. 

Ωστόσο όπως σημειώνει «κάποια στιγμή ένας θηλυκός ελέφαντας αποφάσισε πως δεν ήταν χαρούμενος που βρισκόμασταν εκεί και έτσι ήρθε τρέχοντας προς το μέρος μας». 

«Το πλήρωμα κατάφερε να φοβίσει τον ελέφαντα πριν αυτός καβαλήσει το τζιπ. Παρόλα «καταστράφηκε ο εξοπλισμός μας αλλά κανένας μας δεν τραυματίστηκε. Όταν δουλεύεις στην Αφρική δεν μπορείς να προβλέψεις την συμπεριφορά των ζώων».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook