Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου «Δότες Ζωής», πραγματοποιεί μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για την εθελοντική αιμοδοσία με τίτλο: «Σώζουμε ζωές. Είναι στο αίμα μας!» Πρόκειται για μία σειρά από δράσεις ενημέρωσης  και προώθησης της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας, για την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 στην πόλη του Ρεθύμνου. 

Ο ΣΚΑΪ, μέσα από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και την ιστοσελίδα του, θα ενημερώνει για τα οφέλη και την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας, τονίζοντας ότι τα αποτελέσματα της σώζουν ζωές.

Σε αυτήν την προσπάθεια ευαισθητοποίησης, που έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους μας, θα χαιρόμαστε να σας έχουμε κοντά μας, όπως και κάθε άλλη φορά, βασιζόμενοι στη βοήθειά σας και στην έμπρακτη υποστήριξή σας.

Σας καλούμε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Ρεθύμνου,  την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015, από τις 9:00π.μ. έως τις 1:00 μ.μ., στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνουμε στα πλαίσια της παραπάνω δράσης.

Η παρουσία σας είναι ιδιαίτερα σημαντική κι ενθαρρυντική! Ας βοηθήσουμε όλοι, στο να δώσουμε ζωή στο συνάνθρωπο  που έχει ανάγκη… Είναι στο αίμα μας!

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook