Το ποσό των 2.875 ευρώ καλείται να πληρώσει ο ΟΦΗ, μετά απο σχετική απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, για το παιχνίδι με την Κηφισιά, στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης. Το πρόστιμο αφορά σε αναμμένους πυρσούς, απο τους φιλάθλους του ΟΦΗ. «Τέτοια περιστατικά δεν διευκολύνουν την προσπάθεια, σημασία να μην «αιμοραγεί» ο σύλλογος με τέτοια πρόστιμα» αναφέρει η ανακοίνωση μεταξύ άλλων.

Η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ, αναφέρει σε ανακοίνωση της, ότι «σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή, όπου απο τη σημερινή διοίκηση του ΟΦΗ, γίνεται το παν, ώστε η ομάδα να είναι συνεπής σε όλες τις υποχρεώσεις της, τέτοια περιστατικά δημιουργούν εμπόδια και δεν διευκολύνουν την γενική προσπάθεια της ομάδας. Η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ, απευθυνόμενη στους οπαδούς της ομάδας, επισημαίνει την σημασία, ο σύλλογος αυτήν την εποχη, να μην αιμοραγεί με πρόστιμα, αλλά τα χρήματα που διατίθενται, να είναι προς όφελος της ομάδας. Και ζητάει τέτοιες συμπεριφορές, να μην επαναληφθούν, γιατί δημιουργούν προβλήματα».

Απο την πλευρά της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ πάντως, εισημαίνεται η άψογη συμπεριφορά της πλειοψηφίας του κόσμου του ΟΦΗ, στα παιχνίδια της ομάδας στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» και η οποία «είναι και αυτή που πράγματι ταιριάζει με το προφίλ που θέλουμε να έχει η ομάδα μας» τονίζει στην ανακοίνωση της, η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook