Για μία εβδομάδα ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής τεχνικών πρωταθλημάτων Minho-Son φιλοξενήθηκε στα Χανιά από τους συλλόγους Α.Σ. Κρήτες και Α.Σ. Ακρωτηρίου.

Οι μικροί αθλητές των συλλόγων είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν μ’ έναν παγκόσμιο πρωταθλητή. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει το Δελτίο Τύπου των δύο συλλόγων για τη σημαντική επίσκεψη:

Στα Χανιά φιλοξενήθηκε για 1 εβδομάδα από τους συλλόγους Α.Σ.ΚΡΗΤΕΣ και Α.Σ.ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ, ο 5 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής τεχνικών πρωταθλημάτων από την Κορέα Minho-Son.

Ο κ.Μinho έκανε καθημερινές προπονήσεις στους συλλόγους και έδωσε την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές να πάρουν μια γεύση από Κορέα και να προπονηθούν μαζί μ’έναν παγκόσμιο πρωταθλητή.

Οι προπονητές των συλλόγων Καντάρας Νίκος και Λεβεντάκη Όλγα έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι και δήλωσαν πως με αυτή την κίνηση οι αθλητές είδαν πως γίνονται οι προπονήσεις στην Κορέα, την αυστηρότητα ,την συνέπεια που θα πρέπει να έχουν και σίγουρα θα βελτιώσουν το τεχνικό επίπεδό τους μέσα από τις προπονήσεις που έκαναν μιας και ο κ. Minho έχει άψογη τεχνική κατάρτιση.

Τέλος δήλωσαν ότι θα υπάρξουν και άλλες ανάλογες κινήσεις στο μέλλον για την πρόοδο των αθλητών και την ανάπτυξη του ολυμπιακού αθλήματος Τάεκβοντο.

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook