Η αποτυχία της προηγούμενης εκλογικής διαδικασίας στην ΝΔ έχει αφήσει μια πληγή η οποία για να κλείσει πρέπει να υπάρξει μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 20ης Δεκεμβρίου επεσήμανε ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας ξεκινώντας την δεύτερη επίσκεψή του στα Χανιά, από την Δημοτική Αγορά.

 

 

Ο κ.Τζιτζικώστας  τόνισε πως έθεσε υποψηφιότητα καθώς πιστεύει ότι μπορεί να ξανακάνει την ΝΔ μια μεγάλη παράταξη η οποία πολύ σύντομα θα βάλει τέλος στην καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι προς το συμφέρον της χώρας να τελειώσει την Κυριακή 20/12, το θέμα της εκλογής νέου προέδρου στην ΝΔ, είπε ο υποψήφιος Πρόεδρος του κόμματος τονίζοντας πως τα μηνύματα που λαμβάνει δείχνουν πως υπάρχει ένα ισχυρό ρεύμα αλλαγής στην ΝΔ.

Ο κ.Τζιτζικώστας κατά την επίσκεψή του στην Δημοτική Αγορά των Χανίων μίλησε με καταναλωτές και καταστηματάρχες ,καθώς και με τον πρόεδρο των καταστηματαρχών, Γιώργο Τραχαλάκη, ενώ δεν έλειψαν και τα κεράσματα τσικουδιάς.

 

Αμέσως μετά επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνό, ενώ η περιοδεία στα Χανιά συνεχίστηκε στην Κίσαμο με επίσκεψη στον Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιο και με συνάντηση με φίλους του σε καφέ της Κισάμου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook