Η ηθοποιός Μπέσυ Μάλφα μιλάει στο περιοδικό «ΛΟΙΠΟΝ», για τον χώρο της σόουμπιζ, τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και την εγχώρια σόουμπιζ. Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για:

Την οικονομική της κατάσταση:

«Οικονομική άνεση όχι δεν έχω. Δεν κερδίζουν τόσα πολλά οι ηθοποιοί όσο θέλει να νομίζει ο κόσμος. Είμαι ταπεινός και σεμνός άνθρωπος. Υπάρχει μια καλή διαχείριση των οικονομικών. Αυτό είναι θέμα επιλογών και εξυπνάδας, αλλά το δύσκολο είναι να έχουμε την υγεία μας. Ποθώ και ελπίζω να είναι καλά η οικογένεια μου. Αυτό με ενδιαφέρει.»

 Τον άντρα της:

«Είναι ένας πολύ ερωτεύσιμος  άνθρωπος. Τον θαύμαζα ως ηθοποιό και ερωτεύτηκα καταρχήν την υποκριτική του ικανότητα. Γοητευτικός άντρας. Στην αρχή μας ένωσε η φιλία. Η ψυχή του είναι διαμάντι αλλά και έχει έρθει να εκπληρωθεί σε αυτόν τον κόσμο μ’ ένα σαρκίο εξαιρετικά γοητευτικό και σέξι. Οπότε, τον θαυμάζω και είμαι ερωτευμένη μαζί του».

 Την εγχώρια σόουμπιζ:

 «Δεν γνωρίζω τι είναι αυτό. Αν μπορώ να καταλάβω από τους Χολιγουντιανούς σταρ, έχει να κάνει με το πόσο αστέρι είσαι, πόσες ταινίες πουλάς και πόσα χρήματα φέρνεις στις εταιρείες. Το θεωρώ πολύ αστείο να συζητάμε για σόουμπιζ στην Ελλάδα. Είναι μικρές οι παραγωγές και το αγοραστικό κοινό. Υπάρχει κάτι, το οποίο εγώ θα ονόμαζα «κυνικό θέαμα», το οποίο αφορά στην προσωπική ζωή ανθρώπων που ούτε τους ξέρουμε, ούτε μας ενδιαφέρουν και προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτοί πουλάνε. Η σόουμπιζ είναι κάτι πολύ μακρινό από την ελληνική πραγματικότητα».

 Τις ερωτικές σκηνές:

«Είναι πολύ εύκολο. Εγώ είμαι υποχόνδρια και μικροβιοφοβική. Οι ερωτικές σκηνές δεν είναι το καλύτερο μου. Ως Μπέσυ είμαι περίεργη. Είναι πιο εύκολο να τις κάνεις με έναν άνθρωπο τον οποίο αγαπάς, συμπαθείς, ξέρεις ότι είναι και καθαρός, είναι φίλος, δεν θα σε παρεξηγήσει και δεν θα γίνει κάποιο λάθος. Το χειρότερο που θα σου συμβεί είναι να σε πιάσουν τα γέλια».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook