Με ιδιαίτερη συγκίνηση οι ηλικιωμένοι , η διοίκηση και το προσωπικό του Δημοτικού Γηροκομείου υποδέχθηκαν σήμερα στο κλείσιμο των εκδηλώσεων για τις γιορτές των Χριστουγέννων την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χανίων .

Όπως αναφέρει ο διευθυντής του Γηροκομείου κ. Γιώργος Γωνιωτάκης “εκτός από την άρτια μουσική απόδοση των Χριστουγεννιάτικων ύμνων που άγγιξαν βαθιά τις καρδιές μας, ιδιαίτερη εντύπωση και χαρά μας έδωσε η νέα σύνθεση της φιλαρμονικής του Δήμου αποτελούμενη από παλιούς μουσικούς αλλά και πλήθος νέων παιδιών οι οποίοι υπό την καθοδήγηση του κ. Παύλου Μπαιλάκη έστειλαν ελπιδοφόρα μηνύματα τόσο για τις γιορτές που διανύουμε, όσο και για το μέλλον της φιλαρμονικής ορχήστρας του Δήμου μας .

Ευχόμαστε σε αυτούς αλλά και όλους του συμπολίτες μας ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με υγεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία για το Νέο έτος και παρακαλούμε όλους να βρίσκονται όσον τον δυνατόν κοντά στην οικογένειά μας που φιλοξενεί τους προγόνους μας δίνοντας μας με την παρουσία τους ζεστασιά και αγάπη.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook