Μπορεί ο κόσμος του Α.Ο. Χανιά να πρόλαβε να τον… χαρεί μόνο προς το τέλος του πρωταθλήματος, λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων και τραυματισμών, αλλά έστω και το μικρό δείγμα γραφής του Βασίλη Πλουσή με την μπλε φανέλα ήταν ικανοποιητικό με αποκορύφωμα την εξαιρετική εμφάνιση και το γκολ με την Ρόδο.

Ο νεαρός αριστεροπόδαρος μέσος στην ουσία είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μιας και το συμβόλαιό του με τον ΑΟΧ έληγε στις 30/6. Η Κίνηση Φίλων της ομάδας έχει κάνει πάντως την δικιά της πρόταση για να διατηρήσει στο δυναμικό της τον ικανότατο ποδοσφαιριστή.

Παρόλο που η πρόταση των «μπλε» είναι πολύ καλή ο Πλουσής σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να είναι κοντά στην απόφαση να συνεχίσει αλλού την καριέρα του λόγω του ότι δεν βλέπει να υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα από τον ΑΟΧ όσον αφορά τα διοικητικά και την επόμενη ημέρα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ρούβα και του ΟΦΗ έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση και από την ομάδα της Γέργερης ώστε να ξαναφορέσει την φανέλα της ξανά μετά από απουσία ενός χρόνου, ενώ αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Κύπρο για δοκιμή.

Ο Ερμής Αραδίππου, ομάδα Α’ Εθνικής, «τσεκάρει» τον Πλουσή, ο οποίος θα επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στην Κρήτη αλλά η δοκιμή θα συνεχιστεί άμεσα το επόμενο διάστημα.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook