Ο Πλατανιάς “πλήρωσε” τα λάθη του απέναντι στην ΑΕΚ και η “Ένωση” με τέσσερις φάσεις ουσιαστικά πήρε εμφατική νίκη στα Περιβόλια με 3-0, για την 16η αγωνιστική.

“Τιμωρώντας” τα λάθη η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Μπαρμπόσα στο 26’ και στο 31’. Στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει ο Πλατανιάς αλλά ο Ανέστης αρνήθηκε το γκολ στον Μιλούνοβιτς (40’), ενώ ο Κουλιμπαλί δυο φορές στο δεύτερο ημίχρονο (62’ και 65’) δεν μπόρεσε να μειώσει.

Στο 77’ αποβλήθηκε με δύο κίτρινες σε δύο λεπτά ο Ράμος και στο 81’ ο Τζεμπούρ “έγραψε” τον επίλογο του ματς.

Οι φάσεις του αγώνα
16’ Σουτ του Μιλούνοβιτς ψηλά πάνω από την εστία του Ανέστη.
25’ Επικίνδυνη σέντρα του Γκάλο ο Μπαρμπόσα στην πορεία της μπάλα δεν μπορεί να τη βρει και χάνει μοναδική ευκαιρία για να σκοράρει.
26’ ΓΚΟΛ: Η πίεση των παικτών της ΑΕΚ φέρνει το λάθος του Κουλιμπαλί, ο Βάργκας βγάζει ιδανική σέντρα για τον Μπαρμπόσα, που σκοράρει με… τακουνάκι (0-1).
28’ Εξαιρετική προσπάθεια του Μενδρινού και μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για τον ξεμαρκάριστο Μιλούνοβιτς, που γλιστράει και χάνει απίστευτη ευκαιρία για την ισοφάριση.
31’ ΓΚΟΛ: Ο Αραβίδης βρίσκει κενό χώρο και βγάζει μπαλιά στον Μπαρμπόσα που πλασάρει τον Σωτηρίου για το 0-2.
38’ Μακρινό σουτ του Ανγκούλο αρκετά έξω από την εστία του Ανέστη.
40’ Σέντρα του Μενδρινού, κεφαλιά του Κουλιμπαλί, ο Μιλούνοβιτς από πλάγια θέση σουτάρει και ο Ανέστης κάνει σπουδαία απόκρουση, για να απομακρύνει μετά ο Μάνταλος.
62’ Σέντρα του Ντίνα, από την κόντρα στον Μιλούνοβιτς η μπάλα φτάνει στον Κουλιμπαλί που με σουτ τη στέλνει άουτ.
65’ Φάουλ του Μιλούνοβιτς κεφαλιά του Μπανανά, με τον ίδιο τρόπο στέλνει την μπάλα άουτ ο Κουλιμπαλί.
73’ Ο Τζεμπούρ κερδίζει από τον Γκνιάτιτς και πασάρει στον Γιόχανσον, το σουτ του οποίου αποκρούει ο Σωτηρίου, για να σκοράρει με κεφαλιά ο Τζεμπούρ, αλλά υποδεικνύεται –λανθασμένα σύμφωνα με τον τηλεοπτικό φακό οφσάιντ από τον β’ βοηθό Λάμπρου.
81’ ΓΚΟΛ: Ο Γκάλο αποφεύγει τον Βάντερσον και βγάζει σέντρα γι τον Τζεμπούρ, που με σουτ στην κίνηση κάνει το 0-3.
88’ Σουτ του Τζίλβαν μπλοκάρει ο Ανέστης.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής)-Λάμπρου (Αν. Αττικής)
4ος διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες κάρτες: Μιλούνοβιτς (53’), Ντιντάκ (64’), Ράμος (76’ και 77’), Κορδέρο (80’)
Κόκκινη κάρτα: Ράμος (77’)

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Ιτούα, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Μενδρινός, Ντίνας (63’ Γουνδουλάκης), Μιλούνοβιτς (78’ Τζίλβαν), Ανγκούλο (46’ Ράμος).

ΑΕΚ (Γκουστάβο Πογιέτ): Ανέστης, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντιντάκ, Σιμόες, Γιόχανσον (83’ Κορδέρο), Μάνταλος, Βάργκας (68’ Λαμπρόπουλος), Μπαρμπόσα (68’ Τζεμπούρ), Αραβίδης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook