Ποδαρικό στη νέα χρονιά με μια πράξη που αξίζει πολλά μπράβο έκανε οδηγός λεωφορείου στο ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου, ο οποίος βρήκε ένα πορτοφόλι που ανήκε σε 17χρονο επιβάτη και χωρίς δεύτερη σκέψη, το παρέδωσε στην οικογένεια του παιδιού.

Σύμφωνα με τους γονείς του 17χρονου, Νικόλαο Θεοδωράκη και Μαρία Κυπράκη, που δημόσια ευχαριστούν τον οδηγό για την πράξη του, ο γιος τους Γιάννης, το μεσημέρι της Παρασκευής, ανήμερα πρωτοχρονιάς, πήρε το λεωφορείο για Ιεράπετρα. Στο δρομολόγιο αυτό, ξέχασε το πορτοφόλι του, στο οποίο είχε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ καθώς και την αστυνομική του ταυτότητα. Το πορτοφόλι το βρήκε ο οδηγός του λεωφορείου κ. Φουκαδάκης Ιωάννης ο οποίος και το παρέδωσε σε οικείους της οικογένειας του 17χρονου.

Οι γονείς του νεαρού, θέλοντας να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους απέναντι στον οδηγό σημειώνουν μεταξύ άλλων:

Η πράξη του κ. Φουκαδάκη Ιωάννη στους δύσκολους καιρούς πού ζούμε είναι παράδειγμα ανθρωπιάς, τιμιότητας, αξιοπρέπειας, διότι παρά τις δυσκολίες των ημερών τα χρήματα δεν είναι το παν τελικά . Ιδιαίτερα όταν δεν μας ανήκουν. Η ανθρωπιά του κ. Φουκαδάκη Ιωάννη αξίζει συγχαρητήρια . !! Τέτοιες πράξεις πρέπει να αναδεικνύονται από τα μέσα ενημέρωσης για να παραδειγματίζονται όλοι και να αντιλαμβάνονται ότι υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας πού δεν νοιάζονται μόνο για τα χρήματα . 

Το ευχαριστήριο των γονιών του 17χρονου

Οι γονείς του Ιωάννη Θεοδωράκη, Νικόλαος Θεοδωράκης & Μαρία Κυπράκη εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασηθίου κ. Χαχλιουτάκη Εμμ. τον Αντιπρόερδο κ. Περουλιό Εμμ. Και τον Διευθυντή του ΚΤΕΛ κ. Χαλεπάκη Γεώργιο για τον άξιο συνεργάτη τους κ. Φουκαδάκη Ιωάννη οδηγό λεωφορείου ο οποίος την Παρασκευή 01/01/2016 εκτέλεσε στις 14:45 το δρομολόγιο Αγιος Νικόλαος – Ιεράπετρα .

Σε αυτήν την διαδρομή ο γιός μας Ιωάννης Θεοδωράκης 17 ετών ξέχασε το πορτοφόλι του μέσα στο λεωφορείο στο οποίο είχε την αστυνομική του ταυτότητα καθώς και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ .

Το πορτοφόλι το βρήκε ο οδηγός του λεωφορείου κ. Φουκαδάκης Ιωάννης ο οποίος και το παρέδωσε στις 02/01/2016 και ώρα 05:30 τα ξημερώματα λίγο πριν το πρώτο του δρομολόγιο στους οικογενειακούς μας φίλους και συμπολίτες του κ. Μανωλάκη Γεώργιο και Ερήνη & κ.Ζουμπουλάκη Εμμ. Και Μαρία τους οποίους και ευχαριστούμε από καρδιάς για κάθε τους προσπάθεια. Οι φίλοι μας της Ιεράπετρας δείχνουν το φωτεινό παράδειγμα της ανθρωπιάς !!

Η πράξη του κ. Φουκαδάκη Ιωάννη στους δύσκολους καιρούς πού ζούμε είναι παράδειγμα ανθρωπιάς, τιμιότητας, αξιοπρέπειας, διότι παρά τις δυσκολίες των ημερών τα χρήματα δεν είναι το παν τελικά. Ιδιαίτερα όταν δεν μας ανήκουν . Η ανθρωπιά του κ. Φουκαδάκη Ιωάννη αξίζει συγχαρητήρια. !! Τέτοιες πράξεις πρέπει να αναδεικνύονται από τα μέσα ενημέρωσης για να παραδειγματίζονται όλοι και να αντιλαμβάνονται ότι υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας πού δεν νοιάζονται μόνο για τα χρήματα . 

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και σας ευχόμαστε μια Νέα Δημιουργική Χρονιά, Υγεία και Ευτυχία για όλους τους εργαζόμενους του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασηθίου καθώς και στις οικογένειες τους