Την Αγ. Παρασκευή, που ισοβαθμεί με τρεις ομάδες στη 2η θέση του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, αντιμετωπίζει εκτός έδρας ο Κύδων στο πρώτο του ματς για το νέο έτος.

Για τη δύσκολη αναμέτρηση έκαναν δηλώσεις ο προπονητής της ομάδας των Χανίων Κώστας Σδράκας και οι αθλητές Μιχάλης Μπαγάκης, Γιώργος Αλεξίου και Νίκος Βλαχάκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Κώστας Σδράκας (προπονητής Κύδωνα Χανίων): «Πριν τη διακοπή ήμασταν φορμαρισμένοι. Οι διακοπές συνήθως πλήττουν τις φορμαρισμένες ομάδες. Σε εμάς υπάρχει και το πρόσθετο πρόβλημα των τραυματισμών. Τον Τσαρουχά και τον Αδοντάκη ειδικά. Ελπίζουμε όμως μέσα από την ομαδική δουλειά να τα καταφέρουμε».

Για το ματς με την Αγ.Παρασκευή: «Θέμα άγχους υφίσταται πάντα. Αν είμαστε ρεαλιστές όμως, η Αγ.Παρασκευή είναι η καλύτερη του πρωταθλήματος. Από ατυχία έχασε κάποια ματς. Εμείς πάμε να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για την νίκη. Δεν πας πουθενά για να χάσεις».

Για τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε:  «Έχουμε κάνει τις νίκες που έπρεπε. Αν δεν είχαμε τραυματισμούς και την αποχώρηση του Σταμούλου, θα μπορούσαμε να εξελιχθούμε σε ομάδα έκπληξη, αλλά με την τύχη δεν μπορείς να τα βάλεις ποτέ».

Αν θα ανταπεξέλθει η ομάδα με τους τραυματισμούς που έχει: «Η ομάδα έχει γεννηθεί για τα δύσκολα. Από πέρυσι εμείς είχαμε πολλά αγωνιστικά προβλήματα, αλλά πήραμε το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθουμε. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά, μολονότι είναι πιο δύσκολη η κατηγορία».

Μιχάλης Μπαγάκης (παίκτης Κύδωνα Χανίων): «Δεν είναι από τα ματς που πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε. Δεν πάμε για εκδρομή στην Αθήνα. Πάμε για ό,τι βγει και να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί. Έχουμε και αρκετές απουσίες και τραυματισμούς».

Για τον απολογισμό της φετινής χρονιάς: «Ο απολογισμός θεωρώ ότι εμείς θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτερα. Θα μπορούσαμε να έχουμε μια νίκη ακόμα. Είμαστε όμως σε καλό δρόμο. Το πρωτάθλημα έχει πολύ… ψωμί και πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Γιώργος Αλεξίου (παίκτης Κύδωνα Χανίων): «Άγχος δεν υπάρχει. Είναι ένα πολύ δυνατό ματς. Αν δείξουμε χαρακτήρα μπορούμε να το κερδίσουμε. Η Αγία Παρασκευή είναι πιο έμπειρη ομάδα από εμάς και εμείς θα δώσουμε το 100% για να διεκδικήσουμε την νίκη».

Για τον απολογισμό της χρονιάς: «Θετικός. Κλείσαμε με νίκη επί του Έσπερου, ελπίζουμε να τον ανοίξουμε με κάτι καλό στην Αγία Παρασκευή. Οι στόχοι θα έρθουν σιγά σιγά. Κανένας στόχος δεν κερδίζεται από τον Δεκέμβρη».

Νίκος Βλαχάκης (παίκτης Κύδωνα Χανίων): «Θα πάμε στην Αγ.Παρασκευή με το πλάνο που θα μας δώσει ο προπονητής μας, ελπίζουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να τα καταφέρουμε».

Για το πόσο δύσκολο είναι αυτό το ματς: «Εμείς διαθέτουμε το ρόστερ και την ποιότητα να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα ματς. Μπορούμε να κερδίσουμε όλα τα ματς».

Ένα σχόλιο για τη δική του παρουσία στο πρωτάθλημα, αφού είναι νεαρής ηλικίας: «Τελείως διαφορετικό επίπεδο. Προπονούμαι και δουλεύω κάθε μέρα για να γίνομαι καλύτερος. Προσπαθώ να συνδυάσω σχολείο με μπάσκετ, κάτι που είναι εξαιρετικά απαιτητικό. Έχω κάνει όμως προγραμματισμό για να τα προλαβαίνω και τα δύο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook