Οδυνηρή ήττα για τον Α.Ο. Χανιά, που μπλέκει σε… περιπέτειες και μένει χαμηλά στη βαθμολογία, μετά το εις βάρος του 0-1 από τον Αχαρναϊκό στο γήπεδο Περιβολίων.

Με έναν εκνευριστικό ρέφερι (Μιχελής) να δείχνει τις… προθέσεις του από το ξεκίνημα ο Α.Ο. Χανιά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 18’ με το γκολ του Ομπράντοβιτς σε φάση που ξεκίνησε από… ανάποδο πλάγιο άουτ. Στη συνέχεια οι παίκτες του Γιώργου Λυρώνη δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, απειλώντας σχεδόν σε κάθε στημένη φάση που εκτελούσε ο Μασάδο, αλλά βρήκαν απέναντί τους ένα εξαιρετικό Παγούδη, που τους στέρησε το γκολ.

Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο με τον ρέφερι του Αχαρναϊκού να εξελίσσεται σε πρωταγωνιστή της αναμέτρησης με τις επεμβάσεις του.

Το φινάλε της αναμέτρησης βρήκε τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στα Περιβόλια να φωνάζουν «πουλημένε» στον Μιχελή. Ο ρέφερι έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα των αρνητικών αποφάσεών του στο 89’ όταν έδωσε επιθετικό φάουλ πάνω στον Ρεπετσά σε φάση όπου στην εξέλιξή της σπρώχτηκε μέσα στην περιοχή ο Γκέσιος. Νωρίτερα (77′) αρνήθηκε πέναλτι σε κράτημα του Δεινόπαπα από τον Κωστόπουλο.

Οι φάσεις του αγώνα
2’ Σέντρα του Ομπράντοβιτς προβολή του Παβίσεβιτς άουτ.
18’ ΓΚΟΛ: Από προσπάθεια και σέντρα του Ματσούκα ο Ομπράντοβιτς με πλασέ ανοίγει το σκορ (0-1) μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από τον ΑΟΧ για… ανάποδο πλάγιο άουτ δευτερόλεπτα πριν.
25’ Φάουλ του Μασάδο στην πλάτη της άμυνας ο Γκέσιος κάνει την προβολή αλλά ο Παγούδης μπλοκάρει.
26’ Σουτ του Ρίκκα αποκρούει σε κόρνερ με το ένα χέρι ο Παγούδης.
31’ Μακρινό σουτ του Χατζηλιάδη μπλοκάρει ο Παγούδης.
43’ Μακρινό σουτ του Μασάδο μπλόκαρε ο Παγούδης. Δευτερόλεπτα αργότερα από μπαλιά του Δεινόπαπα το σουτ του Ρίκκα απέκρουσε και πάλι ο γκολκίπερ του Αχαρναϊκού.
44’ Κόρνερ του Μασάδο κεφαλιά του Γκέσιου μπλόκαρε ο Παγούδης.
60’ Φάουλ του Μασάδο ο Διαμαντόπουλος μόνος του μέσα στην περιοχή με κεφαλιά στέλνει την μπάλα άουτ.
68’ Λάθος γύρισμα του Μασάδο ο Παβίσεβιτς πασάρει στον Ομπράντοβιτς, το αδύναμο σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Πρίφτης.
76’ Φάουλ του Μασάδο εκπληκτική απόκρουση του Παγούδη.
90+1’ Μακρινό σουτ του Μασάδο άουτ.

Διαιτητής: Μιχελής (Πειραιά)
Βοηθοί: Γεωργακόπουλος (Πειραιά)-Τρουλινός (Ηρακλείου)
4ος διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου)

Κίτρινες κάρτες:  Ματσούκας (25’), Καρτσαμπάς (57’), Γκέσιος (65’), Κωστόπουλος (66’), Ρεπετσάς (75’), Μασάδο (79’), Παγούδης (88’)

Α.Ο. Χανιά (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Τ. Παγώνης (83’ Καμινιώτης), Καρτσαμπάς, Διαμαντόπουλος, Χατζηλιάδης, Μπουζούκης (67’ Ν. Νύκταρης), Σάντερσον (46’ Λίτα), Μασάδο, Ρίκκα, Δεινόπαπας, Γκέσιος.

Αχαρναϊκός (Τίμος Καβακάς): Παγούδης,  Μουστάκης (90’ Πολίμος), Χριστοφιλέας, Ρεπετσάς, Κωστόπουλος, Κ. Παγώνης, Μαρής, Ομπράντοβιτς (70’ Σωτηράκος), Καλογερόπουλος, Ματσούκας (46’ Εμέκα), Παβίσεβιτς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook