Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Κίσαμο η νύχτα των ευχών που χάρισε μια μαγική βραδιά στους Κισαμίτες.

Για το λόγο αυτό ο Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κισσάμου, Δερουκάκης Εμμανουήλ, έστειλε το παρακάτω ευχαριστήριο:

“Η πρώτη νύχτα των ευχών ολοκληρώθηκε αλλά σίγουρα ήταν μόνο η αρχή. Ο καιρός αυτή την φορά ήταν σύμμαχος και ευτυχώς ο χώρος διεξαγωγής μικρός για την δυναμική και τον κόσμο που συμμετείχε ενεργά στην πρώτη νύχτα των ευχών στην Κίσσαμο. Ένα μαγικό θέαμα για όσους ήταν εκεί, για όσους άφησαν τις ευχές τους να πετάξουν στον ουρανό δημιουργώντας ένα περίεργο και επιβλητικό θέαμα στον ουρανό της Κισσάμου. 

Για την συμβολή τους στην διεξαγωγή της εκδήλωσης ευχαριστώ ιδιαίτερα την Αντιδήμαρχο Κα Βαρουχάκη-Μαραγκουδάκη Σταυρούλα για την υποστήριξη της ιδέας και την βοήθεια στην υλοποίηση της, τους δημοτικούς συμβούλους Κο Κουφάκη Μιχάλη και Κο Αποστολάκη Νίκο όπως επίσης και τον Κο Κωνσταντουλάκη Βασίλη για την πολύτιμη βοήθεια, τον πρόεδρο του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισσάμου Κο Αννουσάκη όπως και την γραμματέα του ΝΕΣΚ Κα Φωτάκη Μαρία για την άψογη συνεργασία στην συγκεκριμένη –και όχι μόνο- εκδήλωση και τέλος τους όπως πάντα δραστήριους υπάλληλους της Κ.Ε.ΔΗ.Κ Κα Μαρακάκη Βίκυ και Κο Ανδρουλάκη Μανώλη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον Γιώργο Πατερομιχελάκη που ήταν ο Dj της Βραδιάς αλλά και στους εθελοντές φωτογράφους που φρόντισαν ώστε η μαγική αυτή βραδιά να μείνει όχι μόνο στην μνήμη μας αλλά και σε εικόνες. Συγκεκριμένα ευχαριστώ ιδιαίτερα τους: Αναγνωστάκη Γιώργο, Γεωργιλάκη Γιώργο, Γλαρίτη Δήμητρα, Κουφάκη Δήμητρα, Ξυρουχάκη Στέλιο, Παλιάμπελο Στάθη, Πανεθυμητάκη Νατάσα, Παπαδάκη Γιάννη, Παπαδημητράκη Μενέλαο και Περαθωράκη Γιάννη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλα τα μέσα ενημέρωσης τα οποία βοήθησαν αφιλοκερδώς ώστε να γίνει γνωστή η Νύχτα των ευχών και συντέλεσαν στην μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία της εκδήλωσης. 

Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ και μπράβο αξίζει όχι μόνο σε όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση αλλά και σε όσους έχοντας ειλικρινή και αγνή διάθεση προσφοράς είχαν μαζί τους τρόφιμα τα οποία παραδόθηκαν την επόμενη ημέρα στο Αννουσάκειο ίδρυμα.

Οι ευχές όλων μας για την νέα χρονιά ταξιδεύουν στον ουρανό, ελπίζοντας και προσμένοντας να εισακουστούν και γιατί όχι να πραγματοποιηθούν. Άλλωστε αυτή η μαγεία της προσμονής είναι που δίνει αυτό το περίεργο και όμορφο χρώμα στην ζωή μας. Ραντεβού τα επόμενα Χριστούγεννα.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook