Η Εκτελεστική Επιτροπή του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ρεθύμνου, στα πλαίσια της απόφασης του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ για προγραμματισμό των αγωνιστικών και απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στο Δημόσιο Τομέα ενάντια στην προωθούμενη κατεδάφιση του συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης και στα νέα σκληρά μέτρα που ετοιμάζονται – για ακόμη μία φορά – 

να επιβάλουν στον ελληνικό λαό Κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΔΝΤ, καλεί όλους τους εργαζόμενους, όλους τους συναδέλφους, όλους τους ενεργούς πολίτες στο παλλαϊκό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016, στις 12:00 ώρα στην πλατεία Ελευθερίας. 

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:

"Καλούμε όλα τα σωματεία του Ρεθύμνου και όλους τους συναδέλφους να δώσουν ηχηρό παρόν στο συλλαλητήριο και σε όλες τις δράσεις που θα προγραμματιστούν την επόμενη περίοδο. Να  δοθεί επιτέλους η δυνατότητα σε κάθε εργαζόμενο και άνεργο, συνταξιούχο και νέο, να μετατρέψει τη δικαιολογημένη οργή και αγανάκτησή του σε οργανωμένο αγώνα για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής συμβάλλοντας στην επιτυχία της Γενικής Απεργίας για το Ασφαλιστικό.

Παράλληλα την επόμενη εβδομάδα προσανατολιζόμαστε σε σύγκληση Γενικού Συμβουλίου του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ρεθύμνου (συνεδρίαση της ΕΓ του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Ρεθύμνου με τους Προέδρους των πρωτοβάθμιων σωματείων του Νομού) για προγραμματισμό δράσεων σε τοπικό επίπεδο και πρόταση για πραγματοποίηση Γενικών Συνελεύσεων σε κάθε σωματείο.

Η μαζική και ενωτική αντίσταση και κινητοποίηση των εργαζομένων αποτελεί τον καταλύτη για την ανατροπή των σχεδίων της Κυβέρνησης και των «ετέρων» για το συνταξιοδοτικό-ασφαλιστικό μέλλον μιας ολόκληρης γενιάς. Μας αφορά ΟΛΟΥΣ!!!"