Έτοιμος για την επιστροφή του στα μεγάλα… σαλόνια της υδατοσφαίρισης παρουσιάζεται ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της τελικής φάσης. Η ομάδα του Νίκου Βλαζάκη έχει κάνει το «4χ4» και φαντάζει το φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης αλλά και γενικότερα για το «τσεκάρισμα» ενός εισιτηρίου για την άνοδο.

Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES «βούλιαξε» στον κρητικό «εμφύλιο» με 15-1 τον ΟΦΗ με μεγαλειώδη εμφάνιση που θύμισε τις παλιές ένδοξες εποχές και πέτυχε το απόλυτο σε νίκες, σε αντίθεση με την ηρακλειώτικη ομάδα που πλέον «μετράει» 1 νίκη 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη του ΝΟΧ σε ισάριθμα φετινά παιχνίδια με τον ΟΦΗ, αφού είχαν προηγηθεί οι δύο στο… Ηράκλειο για την α\’ φάση του πρωταθλήματος.

Τα παιχνίδια του Σαββάτου            

Ο Ν.Ο. Χανίων το Σάββατο (9/7) κέρδισε σχετικά εύκολα τον ΟΥΚ Βόλου με 7-4 αλλά «φλέρταρε» έντονα με την πρώτη απώλεια στο παιχνίδι με το Αργοστόλι. Οι πολίστες του Βλαζάκη βρέθηκαν να χάνουν με 5-3 αλλά με τεράστια ψυχικά αποθέματα κατάφεραν να επαναφέρουν την τάξη, να ανατρέψουν το σκορ (6-5) και να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό.

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε στα δύο παιχνίδια του Σαββάτου (9/7) να δώσει συνέχεια στη νίκη της πρεμιέρας με ΟΥΚ Βόλου. Το συγκρότημα του Γιώργου Σπαγουλάκη γνώρισε βαριά ήττα με 13-5 από το Αργοστόλι, ενώ παρά το γεγονός ότι επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις έμεινε στο 9-9 με τον Ηρακλή.
Την Κυριακή (10/7) το απόγευμα «πέφτει» η αυλαία του πρώτου γύρου της τελικής φάσης με τον ΟΦΗ να παίζει με τον Τρίτωνα (17.30) και τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES να αντιμετωπίζει τον Ηρακλή (18.30).
Ο δεύτερος γύρος του Final 6 θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα (15-17 Ιουλίου) και πάλι σε κολυμβητήρια της Αθήνας.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook