Ακόμα μια τεσσάρα παρακολούθησε ο κόσμος του ΟΦΗ που είδε τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Βλαστού να απελευθερωνονται μετά το γκολ του Περογαμβράκη στο 47′ και με ένα επιθετικό κρεσέντο διάρκειας 15 λεπτών συνέτριψε τον Εθνικό με 4-0. Ο ΟΦΗ δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο όπου αντιμετώπισε κάποια προβληματάκια με την παθητική στάση των Πειραιωτών και την κλειστή άμυνα, αν και θα μπορούσε να αλλάξει η εικόνα αν ο Περογαμβράκης δεν σημάδευε το δοκάρι στο 4ο λεπτό.

Μετά το πρώτο, «στείρο», ημίχρονο, ο ΟΦΗ εμφανίστηκε μεταμορφωμένος στο δεύτερο 45λεπτο και με πρωταγωνιστή τον Θανάση Πατηνιώτη καθάρισε το παιχνίδι μέσα σε 15 λεπτά. Ο αριστερός μπακ του ΟΦΗ «ξεκλείδωσε» την άμυνα του Εθνικού με μια εξαιρετική σέντρα που είχε αποδέκτη τον Περογαμβράκη και εκείνος με κεφαλιά έκανε το 1-0 ενώ 4 λεπτά μετά με ωραίο σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας.

Στην συνέχεια ανέλαβε ο Μαρτσάκης που για ακόμα ένα παιχνίδι μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι και πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ για να έρθει ο Κιάσσος να βάλει το κερασάκι στην τούρτα με κεραυνό έξω από την περιοχή του Εθνικού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook