Λόγω απεργίας της ΠΝΟ ο Κισσαμικός θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα κι από εκεί οδικώς θα μεταβεί στην Καρδίτσα για το εκτός έδρας ματς με την Αναγέννηση.

Ωστόσο για τη Χανιώτικη ομάδα θα υπάρξει μία… ταλαιπωρία, αφού η αποστολή θα αναχωρήσει σε ξεχωριστά γκρουπ, μιας και ήταν αδύνατο την τελευταία στιγμή που υπήρξε η ενημέρωση για την παράταση της απεργίας να βρεθούν αεροπορικά εισιτήρια για την ίδια πτήση για όλα τα μέλη της αποστολής.

Παράλληλα ελλοχεύει ο κίνδυνος θα πέσει η αποστολή σε… μπλόκο αγροτών καθ’ οδόν για Καρδίτσα.

Η επίσημη ενημέρωση για την αποστολή:

Με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας, για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η αναχώρηση της αποστολής από τα Χανιά, λόγω της απεργίας της ΠΝΟ που δεν επιτρέπει τον απόπλου των πλοίων, θα γίνει αεροπορικώς σε δύο γκρουπ το πρωί του Σαββάτου, με προορισμό την Αθήνα. Από εκεί οδικώς η αποστολή θα μεταβεί στην Καρδίτσα.

Στην αποστολή ο Σπύρος Μπαξεβάνος συμπεριέλαβε τους εξής ποδοσφαιριστές: Λαζαρίδη, Αγριμάκη, Τσερκέζο, Κουρτεσιώτη, Τσοντάκη, Σταθάκη, Γιαννίτση, Τζημογιάννη, Σελινιωτάκη, Ενγκουέμ, Σμίλτο, Μάνιας, Λώττα, Τσικουδάκη, Βαττή, Σαπαλίδη, Μάντζη, Ποσίνκοβιτς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook