Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Κισσαμικού πραγματοποίησε ο Νίκος Τζημογιάννης, που πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 81’ στη θέση του τραυματία Σταθάκη.

Μετά το τέλος του ματς με βάση το karditsasportiva.gr (απ’ όπου και η φωτ.) ο έμπειρος αμυντικός δήλωσε τα εξής: «Ήρθαμε να αγωνιστούμε σε μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα κόντρα σε έναν αντίπαλο που βρισκόμασταν στην ίδια βαθμολογική θέση. Θεωρώ πολύ σημαντική τη νίκη μας διότι με το τελείωμα του α’ γύρου βρίσκει την ομάδα μας σε αρκετά ικανοποιητική θέση, όπως είπε και ο προπονητής μου. Χρειάζεται να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά διότι μόνο μέσα από τη δουλειά μπορούν να έρθουν τα καλά αποτελέσματα και να παραμείνουμε στη βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε και να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Αναγέννησης, υγεία σε όλα τα παιδιά και συνεχίζουμε για το καλύτερο».

Από την άλλη ο Φώτης Κισκαμπάνης για τους γηπεδούχους ανέφερε: «Κατά τη γνώμη μου το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού. Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη. Καταφέραμε και κάναμε κάποιες φάσεις στις οποίες θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Ο αντίπαλος με μία φάση, αν δεν κάνω λάθος, κατάφερε και σκόραρε. Αξίζουν συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Απλά νομίζω ότι το σκορ ίσως μας αδικεί. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι νίκες και οι ήττες. Μία σωστή ομάδα φαίνεται στη διαχείριση των αποτελεσμάτων και κυρίως στα δύσκολα αποτελέσματα. Πιστεύω αυτό θα το καταφέρουμε. Έχουμε τις προσωπικότητες να το αντιμετωπίσουμε και έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στον Αγροτικό Αστέρα όπου θα πάμε για να πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook