Για την συστηματική κλοπή εκατοντάδων μπουκαλιών οινοπνευματωδών ποτών, κατηγορείται 43χρονος Ρεθυμνιώτης, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας στο Ρέθυμνο, απο αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Ειδικότερα, συνελήφθη από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας ο 43χρονος, διότι σε προγενέστερο χρόνο, αφαίρεσε από κατάστημα, επτά φιάλες οινοπνευματωδών ποτών και διάφορα άλλα είδη συνολικής αξίας 208 ευρώ.

Στην κατοχή του βρέθηκαν τα ανωτέρω αφαιρεθέντα είδη τα οποία αποδόθηκαν στην 34χρονη υπεύθυνη του καταστήματος.

Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 43χρονος κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιανουάριο 2015 έως και την 01.02.2016 αφαίρεσε συνολικά 321 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών. 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε κατάστημα που διατηρεί ο 43χρονος σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι εννέα φιάλες οινοπνευματωδών ποτών.

Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.