Μαζικές συγκεντρώσεις και πορείες, πραγματοποιούνται από τις 10:00 το πρωί σε όλες τις πόλεις της Ηπείρου, ενώ στα μπλόκα των αγροτών προστέθηκε ακόμη ένα, στην παλιά εθνική οδό Ηγουμενίτσας-Ιωαννίνων στο ύψος του Βουτσαρά.

Χιλιάδες διαδηλωτές από όλους τους επαγγελματικού χώρους, συνδικαλιστικές οργανώσεις, φορείς και κόμματα, τρακτέρ φορτηγά ,ταξί και λεωφορεία, έχουν μπλοκάρει το κέντρο των Ιωαννίνων από τις 11:00 το πρωί, ενώ όλες οι επιχειρήσεις ακόμη και οι καφετέριες είναι κλειστές.

Από 4 διαφορετικά σημεία της πόλης στη Πρέβεζα, ξεκίνησαν τις 10:00 το πρωί οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και στην συνέχει ακολούθησαν πορείες στο κέντρο της πόλης μαζί με τα τρακτέρ. Στην Άρτα ,η πορεία του πραγματοποίησε Εργατικό Κέντρο κατέληξε στο μπλόκο των αγροτών στην παλιά γέφυρα που παρέμεινε κλειστή από χθες το απόγευμα και άνοιξε μόνο για μισή ώρα το πρωί προκειμένου να περάσουν οι απεργοί.

Στο κέντρο της πόλης, σύμφωνα με ανταπόκριση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, πραγματοποιείται μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση από συνδικαλιστικά σωματεία και φορείς. Ανάλογη είναι και η εικόνα στη Ηγουμενίτσα όπου από τις 06:00 το πρωί έδεσαν κάβους τα πλοία λόγω της 48ωρης απεργίας των ναυτεργατών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook