Μια ξεχωριστή συνέντευξη όπου μίλησαν για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της μουσικής και της δισκογραφίας έδωσαν ο Mark F. Angelo και η Shaya. Το γνωστό δίδυμο που σε λίγες μέρες επιστρέφει στο “Island” φωτογραφήθηκε με εξωτική διάθεση και μίλησε για όλα.
 
“Θέλω ο κόσμος να περνάει καλά όταν μας ακούει. Αν παρατηρήσω το αντίθετο, προσπαθώ να τους προτρέψω να χαλαρώσουν, να ξεχάσουν ό,τι τους προβληματίζει – έστω και για λίγο- και να αφεθούν στη μουσική”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Shaya σε συνέντευξή της στο “HELLO!”.

 
Όσον αφορά το ιδιαίτερο ύφος της μουσικής τους, ο Mark F. Angelo ανέφερε: “Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε εμπορική μουσική που είναι της μόδας, αλλά κάτι που θα μας ξεχωρίσει από το σύνολο”. Ενώ, με τη σειρά της η Shaya δήλωσε: “ακόμη κι αν αυτό που κάνουμε δεν βρει αντίκρυσμα στο κοινό, εμείς θα είμαστε καλά με τη συνείδησή μας”.
 
Τέλος, στην ερώτηση πως θα ήθελαν να τους θυμούνται οι θαυμαστές τους απάντησαν και οι δυο με μια φωνή: “Θα θέλαμε έπειτα από κάποια χρόνια, οι θαυμαστές μας να μας θυμούνται ως δυο άτομα που αγάπησαν πραγματικά τη μουσική”.

Tlife