Οι μικρομεσαίοι αγρότες των Αστερουσίων συνεχίζουμε στο μπλόκο στα Πραιτώρια, με μπροστάρη τον Αγροτικό μας Σύλλογο, με την αλληλεγγύη των κατοίκων της περιοχής, όλου του νομού.

Το μπλόκο των Πραιτωρίων θα συμμετέχει στην Πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων, την Κυριακή 21 Φλεβάρη, στις 12 το μεσημέρι, στη Νίκαια της Λάρισας. Τη σύσκεψη καλεί η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, μετά από πρόταση του μπλόκου της Νίκαιας, όπως και την Πανελλαδική Σύσκεψη των μπλόκων στις 7 του Φλεβάρη που συμφωνήθηκαν ομόφωνα από τα 68 μπλόκα, μαζί και των Πραιτωρίων, τα αιτήματα για τα οποία παλεύουμε, που συμφωνήθηκε το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Αθήνας στις 12 Φλεβάρη. Στη σύσκεψη θα συζητήσουμε με όλα τα μπλόκα, και θα λάβουμε αποφάσεις για την παραπέρα πορεία κλιμάκωσης του αγώνας μας.

Βρισκόμαστε πάνω από 3 βδομάδες στο μπλόκο στα Πραιτώρια, και συνεχίζουμε τη μάχη για την ικανοποίηση των αιτημάτων μας που αφορούν στην επιβίωσή μας. Η κυβέρνηση πρέπει να απαντήσει στη βάση των αιτημάτων επιβίωσης που προβάλλουμε, και όχι των κυβερνητικών σχεδίων και μέτρων που μας εξοντώνουν. 

Δεν διαπραγματευόμαστε το πόσα θα χάσουμε.