Διάλεξη με θέμα την πρόληψη των ατυχημάτων σε θάλασσα και πισίνα θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή (17/7) στις 9 το πρωί στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου του Κλαδισού, η Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα του Ν.Ο. Χανίων (Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ.).

Η ενημέρωση θα γίνει από τον Υπαρχηγό της Μονάδας, Κώστα Νικολαντωνάκη, προς τα παιδιά (ηλικίας από 6 έως 12 ετών) που αποτελούν τα ολοήμερα σχολεία δημιουργικής απασχόλησης του δήμου Χανίων ενώ αμέσως μετά, στις 12.30, η ίδια ενημέρωση θα υπάρξει και προς το σχολείο δημιουργικής απασχόλησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, με τα μαθήματα να δίδονται στην πισίνα του Ναυταθλητικού Κέντρου Χανίων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ανάλογη διάλεξη από την Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ, με θέμα την πρόληψη των ατυχημάτων σε θάλασσα και πισίνα, θα πραγματοποιηθεί και το διήμερο 19 και 20 Ιουλίου στα Κέντρα παιδικής δημιουργίας που βρίσκονται στον Άη Γιάννη και εκτελούνται από το δήμο Χανίων.

Ξεκινά σχολή τη Δευτέρα (18/7)      

Για τη Δευτέρα (18/7) το απόγευμα στις 18.30, είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνάντηση με θέμα τη στελέχωση του 12ου σχολείου εθελοντών ναυαγοσωστών. Τα στελέχη της Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ προσκαλούν όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, να δώσουν το παρών στα γραφεία του Ν.Ο. Χανίων έτσι ώστε να καταρτιστεί το ακριβές πρόγραμμα.


Πηγή: nox.gr