Ο υποψήφιος πρόεδρος του Εργοτέλη Γιώργος Βρέντζος με νέα ανακοίνωση – απάντηση προς το ΔΣ του ερασιτέχνη Εργοτέλη διευκρινίζει πως θα παρευρεθεί στην επόμενη συνεδρίαση όπως του ζήτησε η διοίκηση.

Ο Γ. Βρέντζος καλεί το ΔΣ να προγραμματίσει την συνεδρίαση τη Δευτέρα 4 Απριλίου που θα βρίσκεται στο Ηράκλειο και επιμένοντας και στην ανοιχτή συζήτηση για τον Σύλλογο, που έχει συγκαλέσει την Κυριακή 3 Απριλίου στο Μαρτινέγκο.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

Αγαπητοί φίλοι,

Σε συνέχεια της απάντησης μου στην ανακοίνωση σας σχετικά με την πρόταση μου, θα ήθελα να διευκρινήσω ότι με χαρά θα παραστώ στην επόμενη συνεδρίαση σας προκειμένου να σας παρέχω οποιαδήποτε διευκρίνηση επιθυμείτε.

Προτείνω μάλιστα αυτό να γίνει την επόμενη Δευτέρα 4 Απριλίου που θα βρίσκομαι στο Ηράκλειο και σας παρακαλώ όπως μου απαντήσετε άμεσα προκειμένου να κανονίσω το πρόγραμμα μου.

Πιστεύω όμως ότι θα είναι χρήσιμο να γίνει και μια δημόσια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τον Σύλλογο, προκειμένου ο κόσμος του Εργοτέλη όχι μόνο να πληροφορηθεί αλλά και να εκφράσει την άποψη του.

Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή κι ενδεχομένως και την Δευτέρα.

Φιλικά,

Γιώργος Βρέντζος

ΥΓ. Εξακολουθώ να επιθυμώ να προχωρήσουμε ΜΑΖΙ…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook