Στο πρόσωπο του Γιώργου Λαζαρίδη βρήκαν οι άνθρωποι του Πλατανιά τον αντικαταστάτη του Γιάννη Λιούρδη κάτω από τα δοκάρια. Ο 28χρονος πρώην τερματοφύλακας της ΑΕ Ποντίων ντύνεται πλέον στα «ερυθρόλευκα».

Ο Λαζαρίδης είχε πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα του στο περασμένο πρωτάθλημα, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Καβάλα, Εθνικό Κατερίνης και Βέροια, ενώ το προηγούμενο διάστημα φερόταν να είναι στο στόχαστρο του Ηρακλή.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ:

\”Η ΠΑΕ Πλατανιάς ανακοινώνει την συμφωνία με τον 28χρονο τερματοφύλακα Γιώργο Λαζαρίδη για τα επόμενα δυο χρόνια. Ο υψηλόσωμος γκολκίπερ αφού συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες την ομάδα την, Πέμπτη το βράδυ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο\”.

Ο Λαζαρίδης είναι γεννημένος στη Νάουσα στις 23-7-1983 και έχει ύψος 1.93μ.. Διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία αφού έχει αγωνιστεί σε όλες τις εθνικές κατηγορίες. Μάλιστα πριν από λίγες μέρες για την απόκτηση του νέου τερματοφύλακα του Πλατανιά είχε ενδιαφερθεί και ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης.   Πέρυσι ο Ναουσαίος γκολκίπερ υπερασπίστηκε την εστία των Πόντιων Κατερίνης  στο Βόρειο όμιλο της Γ’ εθνικής όπου είχε 23 συμμετοχές. Τη διετία 2008-2010 αγωνίστηκε στη Καβάλα σε Β’ εθνική και Σούπερ Λίγκα όπου όμως δεν πήρε τις ευκαιρίες που περίμενε, καθώς μέτρησε συνολικά μόλις τέσσερις συμμετοχές, ενώ ακόμα έχει φορέσει τις φανέλες των Εθνικού Κατερίνης (2007-2008, Γ’ εθνική) και Βέροιας (2005-2007, Β’ εθνική).

                                      

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook