Εννέα καινούρια ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά προγράμματα ανακοίνωσε το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Τα νέα προγράμματα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εξειδικεύσεων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς. Πρόκειται για τα εξής:

«Επιλογή και διαχείριση Προμηθευτών και κρίσιμα σημεία λειτουργίας της εφοδιαστικής αλυσίδας»

Είναι ένα νέο σεμινάριο που θα βοηθήσει την επιχείρηση σας να γίνει ανταγωνιστικότερη στην αγορά αλλά και αποτελεσματικότερη στις εσωτερικές της διεργασίες. Έμπειροι εισηγητής τόσο σε θεωρητικό όσο και πρακτικό επίπεδο με προϋπηρεσία και καριέρα στο εν λόγο θέμα θα σας διδάξουν όσα πρέπει να γνωρίζει όποιος  θέλει να μάθει την διαδικασία λειτουργίας της εφοδιαστικής αλυσίδας  και επιλογής προμηθευτών είτε θέλει να ενημερωθεί και να αποκτήσει παραπάνω γνώσεις στον τομέα αυτό.

Απευθύνεται: Στελέχη και εργαζόμενοι στο τμήμα προμηθειών και γενικά όσοι άλλοι εμπλέκονται στο κύκλωμα διαχείρισης υλικών στην επιχείρηση (αποθήκες, διακίνηση, τεχνικοί, παραγωγή κλπ).

Δείτε περισσότερα

Εξειδικευμένες τεχνικές στο EXCEL: Πρακτικό σεμινάριο EXCEL ADVANCED – Υπολογιστικά φύλλα

Το σεμινάριο περιλαμβάνει την ανάπτυξη και τον εμπλουτισμό δεξιοτήτων με προχωρημένες τεχνικές στο EXCEL, για την εφαρμογή τους σε σύνθετες λογιστικές εργασίες και υπολογισμούς.

Απευθύνεται: Το σεμινάριο απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να  εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στο excel και να μάθουν εξειδικευμένες τεχνικές αποκτώντας ικανότητες που θα τους λύσουν τα χέρια σε πολλές υποθέσεις.

Δείτε περισσότερα

Σεμιναριο στη βελτίωση απόδοσης με τη μέθοδο -Lego Serious Play (LSP)


 
Το KEK Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, διοργανώνει το σεμινάριο που έχει κάνει αίσθηση σε όλο τον κόσμο με την νέα πρωτοποριακή διαδικασία μάθησης στην οποία εφαρμόζεται η μεθοδολογία Lego, με τίτλο LEGO SERIOUS PLAY. 

Απευθύνεται: Σε επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την απόδοση του προσωπικού τους. 

Δείτε περισσότερα

Καινοτόμα εκπαιδευτικά εργαλεία (WEB 2.0 TOOLS) για επαγγελματίες της εκπαίδευσης και κατάρτισης

Στα πλαίσια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα σχεδιάσουν και θα αναπτύξουν διαδικτυακές εκπαιδευτικές δραστηριότητες σε συσχέτιση με σχέδιο μαθήματος για το γνωστικό αντικείμενο που τους αφορά.
Απευθύνεται: Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα ανεξαρτήτως βαθμίδας και γνωστικού αντικειμένου καθώς και σε κάθε είδους εκπαιδευτικούς και εκπαιδευτές ενήλικων.

Δείτε περισσότερα

Ξεκλειδώνοντας το internet: Ένα ταξίδι γνωριμίας στο internet πέρα από την απλή ανάγνωση ιστοσελίδων

Το Internet έχει δεκάδες εργαλεία που μπορούν να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη.  Μάθετε μέσα σε ένα απόγευμα να χρησιμοποιείται εργαλεία που δεν ξέρατε καν ότι υπάρχουν. Χρησιμοποιείστε το Internet στην εργασία σας στις σχέσεις σας στην καθημερινότητά σας και γλυτώστε χρόνο και χρήμα. 
Απευθύνεται: Το σεμινάριο απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να διευκολυνθούν από την χρήση των ψηφιακών εργαλείων προσθέτοντας μια ψηφιακή δεξιότητα στην καθημερινότητα τους που θα τους προσφέρει ευελιξία χρόνου και χρήματος. 

Δείτε περισσότερα

Τοποθέτηση καινοτόμων προϊόντων σε διεθνείς αγορές 

Ένα σεμινάριο το οποίο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων (τμήμα marketing, εμπορική διεύθυνση), εκπροσώπους φορέων ή οργανισμών που σχετίζονται με τν καινοτομία ή την επιχειρηματικότητα, επαγγελματίες ‘η άνεργους που θέλουν να προωθήσουν μια καινοτομία και σύμβουλους επιχειρήσεων που θέλουν να αποκομίσουν νέες ιδέες στην προώθηση καινοτομιών.

Δείτε περισσότερα

Επαγγελματική κατάρτιση οδηγών οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων (Σ.Ε.Κ.Ο.Ο.Μ.Ε.Ε.)


 
Το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, διοργανώνει τα παρακάτω εκπαιδευτικά προγράμματα εκπαίδευσης Οδηγών Οχημάτων Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων για την απόκτηση ή ανανέωση του διπλώματος ADR στις ακόλουθες ημερομηνίες:

Δείτε περισσότερα

Διαχείριση επιχειρήσεων εστίασης


 
Σκοπός: Σκοπός είναι να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες βασικές γνώσεις όσον αφορά τη Διοίκηση και την Οργάνωση των επιχειρήσεων εστίασης.  Θα αναπτυχθούν μέθοδοι ανάπτυξης των πωλήσεων και  βελτίωσης ανταγωνιστικότητας,  πρακτικά θέματα όπως χρηματοδότηση, οργάνωση καταστήματος, Εξυπηρέτηση πελατών , τιμολόγηση, Διαχείριση εφοδιασμού κλπ
Απευθύνεται: Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων Εστίασης -εργαζόμενοι στην κλάδο της εστίασης ή και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να αποκτήσει ή να επεκτείνει της ήδη γνώσεις του πάνω στον τομέα τις εστίασης.

Δείτε περισσότερα

Σχεδίαση μέσω Η/Υ (AUTOCAD-2D)


 
Απευθύνεται : Ένα σεμινάριο το οποίο απευθύνεται σε Μηχανικούς-Αρχιτέκτονες-Διακοσμητές και οποιονδήποτε άλλο θέλει να ασχοληθεί με την ψηφιακή σχεδίαση, όπως επίσης και σε φοιτητές ΑΕΙ-ΤΕΙ αντίστοιχων ειδικοτήτων.
Βασικοί στόχοι του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να:
Να γνωρίσουν το περιβάλλον της εφαρμογής, να μάθουν τις βασικές εντολές χρήσης της καθώς και να μπορέσουν να εφαρμόσουν όσα έμαθαν σε επίπεδο γνώσεων για να σχεδιάζουν στον Η/Υ.

Δείτε περισσότερα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook