Ο Λευτέρης Κοπάσης με κείμενό του στην σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανακοινώνει πως παραδίδει την κομματική του ταυτότητα και εξηγεί τους λόγους.

Διαβάστε τι γράφει ο κ.Κοπάσης

“Υπεύθυνη δήλωση

Ίσως καθυστερημένα αλλά σίγουρα έγκαιρα παραδίδω την κομματική μου ταυτότητα της ΝΔ, παραμονή της εκλογής προέδρου στην ΝΟΔΕ Χανίων.

Δεν χρειάζεται να υπεραμυνθώ της εμπιστοσύνης μου στο σημερινό πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη αφού πρώτος το δημοσιοποίησα ως επιλογή μου. 

Η θέση του προέδρου του ΤΕΕτΔΚ επιβάλει προσήλωση στα συμφέροντα των συναδέλφων, συστηματική και ακατάπαυστη προσπάθεια για την τοπική ανάπτυξη, αξιοποίηση και εξέλιξη της επιστήμης του Μηχανικού.

Συνεχίζω να κατέχω μια πολιτική θέση ως Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΚ ΑΕ όχι από επιλογή όσο από καθήκον στην προσπάθεια διαφύλαξης των θέσεων εργασίας, αλλά και γιατί ο σπουδαίος αυτός αναπτυξιακός Οργανισμός, ο μεγαλύτερος στην Κρήτη με έδρα τα Χανιά, συνδέεται με τους προαναφερόμενους στόχους, μας υποχρεώνει και ως κοινωνία να τον υπερασπιστούμε, να μην επιτρέψουμε την αμφισβήτηση και την υποβάθμιση, να κερδίσουμε το στοίχημα της τοπικής ανάπτυξης στο οποίο πολλά έχει να συνεισφέρει. 

Απευθυνόμενος στο πιο στοχευμένο ακροατήριο μπορώ να πω ότι δεν κρύβομαι πίσω από το ‘’υψηλό καθήκον’’ όσο ότι απογοητεύομαι από την διαπίστωση της παθολογίας της χέουσας πληγής, από την οίηση του πάντα πρόθυμου για τον ειδικό ρόλο που δεν αφήνει τις δυνάμεις που υπάρχουν να απελευθερωθούν, που η έλλειψη ενσυναίσθησης εμποδίζει την στροφή στην αλήθεια.

Λευτέρης Κοπάσης 
Πρόεδρος ΤΕΕτΔΚ

ΥΓ:Κρίμα τα εισιτήρια για το Συνέδριο.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook