Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού - Εθελοντισμού, ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού  σε συνεργασία με την Ομάδα Τουρισμού του Δικτύου Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου διοργανώνουν  μια ακόμα εκδρομή την Κυριακή 22.5.2016 στην Μυρτιά. Η εκδρομή περιλαμβάνει επίσκεψη στο Μουσείο Καζαντζάκη,  στη Μονή Αγκαράθου και στο χωριό Αστρίτσι.

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα της εκδρομής περιλαμβάνει ξενάγηση στο Μουσείο Καζαντζάκη στη Μυρτιά, μικρή ξενάγηση στο χωριό και χρόνο για καφέ.

Η Κυριακάτικη εκδρομή θα συνεχιστεί στη Μονή Αγκαράθου,  ένα από τα σημαντικότερα και αρχαιότερα μοναστήρια της Κρήτης, που βρίσκεται κοντά στον οικισμό της Μυρτιάς. Θα πραγματοποιηθεί  ξενάγηση στη Μονή και στο μουσείο της Ιεράς Μονής από τον ηγούμενο.

Τελικός προορισμός για ξεκούραση, φαγητό, καφέ ή τοπικά παραδοσιακά εδέσματα θα είναι το παραδοσιακό χωριό Αστρίτσι, που βρίσκεται στην είσοδο ενός κατάφυτου φαραγγιού.

Ώρα επιβίβασης: 09.00 σε τουριστικό λεωφορείο από την πλατεία του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου
Ώρα επιστροφής : 17.00

Πληροφορίες, κρατήσεις : Μαρίνα Κρανιωτάκη  6937100083 - Βάνα Τσατσάκη 6942 473 339 το αργότερο μέχρι Παρασκευή 20.5.2016


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook