Ένα διαφορετικό ποδοσφαιρικό τουρνουά στο οποίο θα συμμετέχουν μικροί μαθητές δημοτικών σχολείων και ακαδημιών ποδοσφαίρου πραγματοποιείται από χθες στα Χανιά.

Το τουρνουά διεξάγεται στο εθνικό στάδιο της πόλης σε συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων και της Ομάδας Φυσικής Αγωγής με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των δράσεων του εθελοντικού Οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού».

Από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ και σήμερα οι συμμετέχοντες στο τουρνουά θα «σκοράρουν» για καλό σκοπό συγκεντρώνοντας χρήματα για «Το χαμόγελο του παιδιού», η δε τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα δύο ευρώ.

Παράλληλα σε όλη τη διάρκεια της διεξαγωγής των αγώνων στον προαύλιο χώρο και σε εσωτερικό χώρο του σταδίου θα διοργανωθούν ενημερωτικές παρουσιάσεις δημοσίων υπηρεσιών και εθελοντικών ομάδων. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν το Πολυτεχνείο Κρήτης, το ΤΕΙ Κρήτης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, Λιμενική Υπηρεσία Χανίων, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Χανίων.