Οι ήττες Ζακύνθου και Πανελευσινιακού καθιστούν ανώδυνη την ήττα που υπέστη στα Περιβόλια ο Α.Ο. Χανιά από τη Λαμία με σκορ 1-3. Με τον Κυριάκο Γρηγοράκη στον πάγκο!

Ο Θωμάς Γράφας, σύμφωνα με την ενημέρωση για οικογενειακούς λόγους αποτέλεσε ξανά παρελθόν για τον ΑΟΧ, με αποτέλεσμα την τεχνική καθοδήγηση να αναλάβει ο Χανιώτης τεχνικός που θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν όπως έχει ανακοινώσει από τη γυναικεία ομάδα του συλλόγου.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Πίντο φάνηκε να παίρνει την μπάλα με το χέρι και να πασάρει στον πρώην… ΑΟΧίτη Καραγιάννη, που έκανε το γύρισμα στον Σιατραβάνη, ο οποίος πλάσαρε για το 0-1.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Α.Ο. Χανιά έφτασε στην ισοφάριση όταν στο 48’ ο Παλιάτσιος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Δεινόπαπα και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 78’ η Λαμία όμως ξανά με τον Σιατραβάνη πέτυχε γκολ για το 1-2 και στο 84’… κλείδωσε τη νίκη της με ωραίο γκολ του Πίντο, από σέντρα του πρώην παίκτη του ΑΟΧ Καραλή.

Στο 90’ αποβλήθηκε ο Τζόκιτς για τους νικητές.

Α.Ο. Χανιά (Κυριάκος Γρηγοράκης): Πρίφτης, Παγώνης (46’ Δεινόπαπας), Καρτσαμπάς, Μπριλάκης, Διαμαντόπουλος (46’ Χατζηλιάδης), Ιωαννίδης, Μασάδο, Ρίκκα, Τσούτσης, Παλιάτσιος (65’ Νύκταρης), Γκέσιος.

Λαμία (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Μπουλούλης, Γιαλούσης, Κοτσώνης, Κυριακόπουλος, Τζόκιτς, Τόσκας (74’ Μπαλού), Σιατραβάνης, Καραγιάννης (58’ Καραλής), Πίντο (90’ Παπαργυρίου), Νεόφυτος.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook