Ένα νέο σεμινάριο για όσους ενδιαφέρονται ν’ αποκτήσουν γνώσεις διακόσμησης, να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον κλάδο της εσωτερικής διακόσμησης, αλλά και για επαγγελματίες του κλάδου (μηχανικούς, αρχιτέκτονες, μεσίτες, κατασκευαστές, πωλητές ειδών σπιτιού κ.α), που επιθυμούν να βελτιώσουν τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει με την πάροδο του χρόνου στο συγκεκριμένο αντικείμενο, διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Βασικός σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες:

Να μπορούν να διαμορφώσουν το χώρο, συνδυάζοντας σωστά το ύφος με τη λειτουργικότητά του
Ν’ αντιλαμβάνονται και να προσδιορίζουν τις ανάγκες κάθε χρήστη του χώρου.
Να γνωρίζουν τις βασικές αρχές του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.
Να γνωρίζουν την τεχνολογία των υλικών που πρόκειται να χρησιμοποιήσουν.

Ενότητες Σεμιναρίου:

Βασικές γνώσεις για τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων
Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός-Γραμμικό σχέδιο
Δομικό κατασκευαστικό σχέδιο
Βασικές αρχές αρχιτεκτονικού σχεδιασμού εσωτερικών χώρων
Χρώμα υφή
Φωτισμός
Διαστάσεις αντικειμένων
Τεχνολογία υλικών
Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων:

Διαμόρφωση κατοικίας
Διαμόρφωση επαγγελματικού χώρου

Το κόστος του προγράμματος: είναι 145€ ανά συμμετοχή.

Χρόνος Διεξαγωγής:  Το τμήμα θα διεξαχθεί από 30/05/2016 έως 10/6/2016, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή απογευματινές ώρες (17.00-21.15) και θα έχει συνολική διάρκεια 20 ώρες. 

Αίτηση κάνετε ηλεκτρονικά εδώ: http://www.katartisi.gr/seminars/seminars/316-sxediasmos-diakosmisi-eswterikwn-xwrwn-irakleio

Χώρος υλοποίησης: Νέα Αλικαρνασσός Ικάρου και Αρχιμήδους 1

Εισηγητής:

Μάριος Αποστολάκης,  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός του Ε.Μ.Π, έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στη Διαχείριση Φυσικών και Ανθρωπογενών Καταστροφών και  Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας της ΑΣΠΑΙΤΕ. Είναι  ελεύθερος επαγγελματίας  Πολιτικός Μηχανικός και διατηρεί  τεχνικό γραφείο στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών. Ασχολείται με την εκπαίδευση ενηλίκων από το 2010 και έχει διδάξει σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ, σε Κέντρα Δια Βίου Μάθησης καθώς και στο Ινστιτούτο της ΑΔΕΔΥ, υλοποιώντας προγράμματα διαρκούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης  εργαζομένων στο Δημόσιο. Είναι εισηγητής των προγραμμάτων ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ.

Πληροφορίες: ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κορωναίου 9, τηλ: 2810-302735 & 302730 κ. Κυριάκος Λεονταράκης  email: [email protected] και  [email protected] από 09:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr