Τρία ακόμη Παγκόσμια βραβεία για τον ταλαντούχο Χανιώτη φωτογράφο και καθηγητή Νίκο Μπασιά, αυτή την φορά από το Ηνωμένο Βασίλειο !

Ο Χανιώτης φωτογράφος και καθηγητής Νίκος Μπασιάς συμμετείχε  στο «Great British Small Print Circuit – 2016» που διοργανώθηκε από το Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό αποτελεί Διεθνή διαγωνισμό, ανοικτό σε φωτογράφους επαγγελματίες και ερασιτέχνες από όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο των εγκεκριμένων κανόνων της  PSA (Photographic Society of America) και της  FIAP (Fédération Internationale de l’Art Photographique).

Ο Διαγωνισμός έγινε με τυπωμένες φωτογραφίες που στάλθηκαν στο  Workington της Αγγλίας και όχι ηλεκτρονικά, συμμετείχαν δε σε τρία Σαλόνια. 

Στο Σαλόνι CARLISLE κέρδισε το «Members Award» με την φωτογραφία «AGIA SOFIA – ISTANBUL-1» που παρουσιάζει το εσωτερικό της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη  που ανεγέρθηκε τον 6ο αιώνα, επί βασιλείας του Ιουστινιανού Α΄, από τους μηχανικούς Ανθέμιο και Ισίδωρο.

Η φωτογραφία «UMBRELLAS THESSALONIKI» που παρουσιάζει το έργο «Ομπρέλες» του Γιώργου Ζογγολόπουλου, που είναι τοποθετημένες στην Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, φωτογραφιμένες μία μέρα με ομίχλη, κέρδισε Δύο βραβεία. Κέρδισε το βραβείο «Honourable Mention» στο σαλόνι HOYLAKE και επίσης το βραβείο «Honourable Mention» και στο σαλόνι SOLWAY.

Η διάκριση προήλθε ανάμεσα από 400 φωτογράφους που συμμετείχαν από όλη την υφήλιο. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook