Με απόλυτη επιτυχία, τη συμμετοχή 19 ομάδων και πρωτιές για τους golfers – μέλη του Crete Golf Club, ολοκληρώθηκε το 1st CRETE Pro-Am 2016 Aegean Mini Tour.

Στο 3ήμερο τουρνουά έλαβαν μέρος 76 επαγγελματίες και ερασιτέχνες παίκτες γκολφ απ’ όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, οι οποίοι γνώρισαν από κοντά το αγωνιστικών προδιαγραφών γήπεδο του Crete Golf Club, γεύτηκαν Κρητικές γεύσεις και μαγεύτηκαν από την φιλοξενία και τις ομορφιές της Κρήτης. Την πρώτη και δεύτερη θέση στις ομάδες και στους επαγγελματίες παίκτες, κατέκτησαν μέλη του Crete Golf Club, κάτι που αποδεικνύει για μια ακόμα φορά το υψηλό επίπεδο γκολφ που έχει διαμορφωθεί στην Κρήτη.

Τα συνολικά έπαθλα του τουρνουά για τους επαγγελματίες παίκτες ανήρθαν στο ποσό των 12.000 €, ενώ η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν ότι θα καθιερωθεί ως τουρνουά, όπως έχει γίνει τα τελευταία χρόνια και το AEGEAN PRO AM. Η προβολή για την Κρήτη ήταν εξίσου σημαντική, αφού οι άριστες εντυπώσεις που άφησε η όλη διοργάνωση στους Ευρωπαίους παίκτες, έχει αρχίσει ήδη να διαδίδεται στην κοινότητα των golfers που μόνο στην Ευρώπη, απαρτίζεται από 5 εκ. περίπου μέλη!

Το τουρνουά, τελούσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής ομοσπονδίας γκολφ και της Ένωσης επαγγελματιών Ελλάδος PGA of Greece το οποίο είναι μέρος του Aegean Mini tour events, οργανώθηκε από το Crete golf Club και υποστηρίχτηκε από τις εταιρείες Aegean Airlines, PGA, Vourakis, Hertz, FREZYDERM, DANONE, Κτήμα Γ. Κοκοτού, Kalamata Papadimitriou και Atlantica Hotels, καθώς και τα ξενοδοχεία Amirandes (official hosting hotel), Village Heights και της Diamonds Resorts (supporting hotel).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook