Για μια ακόμη φορά θα υπερασπιστώ τον ειλικρινή Γιώργο Κυρίτση.

Ο “πόλεμος” της κυβέρνησης είπε πριν λίγες μέρες, είναι  ταξικός.
Μόνο που πολλοί δεν κατάλαβαν τι είπε ο Βουλευτής (πλέον) του ΣΥΡΙΖΑ,και τον χειροκρότησαν…

Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά, και θα καταλάβετε.Επειδή δεν διαβάζουμε κι όταν διαβάζουμε ξεχνάμε,ας μου επιτρέψετε να σας θυμίσω μερικές αλήθειες.

Ένα χρόνο πριν,το διάσημο beach bar-restaurant της Μυκόνου,πλήρωσε τα χρέη του προς το Δημόσιο.Πιο συγκεκριμένα,το «Nammos» πλήρωσε 2,8 εκατ. και γλίτωσε 5 εκατ. ευρώ (!!!) με τη ρύθμιση Βαλαβάνη που ήταν τότε στο Οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα.,κλείνοντας κάθε εκκρεμότητα.

Το Ναmmos δηλαδή,στο οποίο οι πελάτες του όχι μόνο δεν είναι στελέχη και ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ,”τακτοποιήθηκε”(όχι παράνομα) σε μια χρόνια εκκρεμότητα που είχε και που κανείς από τους Κεντροδεξιούς και φιλελεύθερους θαμώνες του,δεν είχαν την τσίπα να το “τακτοποιήσουν”.

Έπρεπε να έρθει η σημερινή κυβέρνηση ώστε να κλείσει την υπόθεση αυτή μαζί με πολλές άλλες αντίστοιχες…

Χτες στον Κυριακάτικο τύπο πληροφορήθηκα ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση προχώρησε μέσα σε θύελλα οικονομικής κρίσης σε επένδυση ύψους 1,5 εκ € (!!!) για ξαπλώστρες και ομπρέλες (!!!)

Και μην φανταστείτε ότι με αυτά τα λεφτά αγόρασε όλες όσες θα βρίσκονται φέτος στις Ελληνικές παραλίες.

Η επένδυση αφορά (εννοείται) μόνο τις δικές του,300 στον αριθμό αφού κάθε μια κοστίζει όπως υπολόγισα 5000€.

Οι εν λόγω ξαπλώστρες, τις οποίες απολαμβάνουν ήδη οι θαμώνες του Nammos, είναι της εταιρείας Seora, με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία, και ονομάζονται Riviera Sunbed.
Η ξαπλώστρα μόνη της κοστίζει 2.800 ευρώ, ενώ 1.000 ευρώ κοστίζει το στρώμα της ιταλικής εταιρείας που τη συνοδεύει. Το παζλ συμπληρώνει η ομπρέλα της φίρμας Tuuci από το Μαϊάμι, με κόστος 1.200 ευρώ.

Βέβαια αν την προηγούμενη χρονιά “πατελόνιασες” 5 εκ € από μια μόνο ρύθμιση της πρώτης φοράς Αριστερά…κάπου πρέπει να τα δώσεις τα λεφτά στην χώρα των Capital Control που εμείς όλοι βγάζουμε (όσοι έχουμε δηλαδή) 420€ κάθε βδομάδα.

Αλήθεια λοιπόν λέει η αυθεντική φωνή του Μαξίμου και της Κουμουνδούρου,ο Γιώργος Κυρίτσης και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε.

Σ´ αυτές άλλωστε τις ξαπλώστρες δεν θα ξαπλώσουν κύριε Γιώργο μου,και δεν θα λιαστούν ΣΥΡΙΖΑΙΚΑ κορμιά και λοιποί καταδικασμένοι σε φόρους μεσο-αστοί.

Ούτε ο άνεργος που θα χάσει το σπίτι του από το ξεπούλημα των κόκκινων δανείων στο οποίο προχωρά η κυβέρνηση σας.

Ούτε ο εργαζόμενος των 460€,ούτε ο μικρο-έμπορος που θα πάθει εγκεφαλικό να βρει λεφτά για το νοίκι του μήνα και τον ΟΑΕΕ.

Ούτε όμως και ο επί μήνες απλήρωτος λόγω στάσης πληρωμών προμηθευτής του δημοσίου.

Πολύ περισσότερο δεν θα λιαστεί,η κυρία που πέρσι φώναζε “ΟΧΙ “στο δημοψήφισμα ( στα μέτρα Γιούνκερ ανεξάρτητα που δεν ήξερε ποια ήταν τα μέτρα… ) αλλά και ο άεργος γιος της,που έψαχνε την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ που του έταζε η Αριστερή κυβέρνηση μέσα από μεγάλο αγώνα εις το Facebook και θεωρούσε ο αφελής,ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει τα λεφτά των εχόντων και κατεχόντων σε μια νύχτα, για να του τα δώσει να πάει κι εκείνος διακοπές σε κανά νησάκι να πίνει φραπέδες και να τρώει πιτόγυρα στις 3 τα ξημερώματα.

Αυτός που σίγουρα επίσης δεν θα πάει,στο νησί των ανέμων,είναι ο πατέρας αυτής της μικρομεσαίας οικογένειας που οι κύριοι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ένα χρόνο πριν,του έταζαν σκυλοτροφές Βενεζουέλας και Λαφαζανικές δραχμές,και μετά,του έδωσαν το δικαίωμα και ίσως την εντολή,και μας απειλούσε,μας έβριζε,και μας έλεγε “ΜΕΝΟΥΜΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ” προπαγανδιστές,όταν λέγαμε την αλήθεια για όσα ακολούθησαν και μας δικαίωσαν (δυστυχώς) πανηγυρικά.

Κύριοι,
ο αγώνας βεβαίως και έχει ταξικό πρόσημο.

Εσείς ψηφίσατε “ΟΧΙ” και ΣΥΡΙΖΑ για τα κορμιά της Μυκόνου, κι εκείνοι σήμερα σας βλέπουν και σπάνε πλάκα,να πληρώνετε γι αυτούς περισσότερους έμμεσους και άμεσους φόρους,ενώ αυτοί δεν θα ιδρώσει το αυτάκι τους που θα πληρώσουν 24% τον αστακό και την σαμπάνια  των 12.000€ αντί για 23%,ούτε βέβαια κάτι παραπάνω για το COHIBA(κι).

Εμείς ψηφίσαμε “ΝΑΙ” κύριε Κυρίτση,κι επειδή ακούσαμε τις τελευταίες μέρες ότι μας ψάχνετε,  ελάτε να μας βρείτε στην Μύκονο και στο Nammos μετά τις 15/7 που έχουμε την συγκέντρωση στο Σύνταγμα, όπως επίσης συμπεράνατε,να σας κεράσουμε μια παγωμένη πορτοκαλάδα,γιατί ούτε για σαμπάνια Cair δεν είστε ακόμα,και προτιμούμε να την χύσουμε σε κανένα κουρασμένο κορμί,για την δροσιά και την αλητεία που θα λέγε και μια άλλη ψυχή(…) παρά να πάει χαμένη στο λαρύγγι σας.

Ραντεβού στο Nammos.

Στον ρόλο του ΜΕΝΟΥΜΕΥΡΩΠΑΙΟΥ: ο Κωνσταντίνος Γ. Συλιγάρδος, δημοσιογράφος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook