Το Κέντρο Ελληνικού Ψυχοδράματος και Κοινωνιοδράματος διοργανώνει το 10ο Καλοκαιρινό Σεμινάριο Ψυχοδράματος που θα γίνει στη Γαύδο από Κυριακή 10 Ιουλίου έως Κυριακή 17 Ιουλίου 2016.

Το Ψυχόδραμα είναι μια ομαδική εκπαιδευτική - ψυχοθεραπευτική εμπειρία που στόχο έχει τη γνωριμία με τον εαυτό μας και την καλλιέργεια κοινωνικών δεξιοτήτων.

Ακόμη το Καλοκαιρινό Σεμινάριο εστιάζει στην οικολογία, και ιδιαίτερα στην αφύπνιση της “εσωτερικής” οικολογικής συνείδησης και ευαισθησίας με στόχο τη διαμόρφωση στάσεων και δράσεων εναλλακτικής οικολογικής ζωής. Πολύπλευρες ενεργειακές ασκήσεις θα προταθούν ώστε οι συμμετέχοντες να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα ουσιαστικής επαφής και επικοινωνίας με τον εαυτό τους και τη φύση.

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Σ΄ όλους τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας, τους εκπαιδευτικούς, τους ανθρώπους του θεάτρου, τα στελέχη επιχειρήσεων και στον καθένα που ενδιαφέρεται να ταξιδέψει προς την εσωτερική του μεταμόρφωση και προσωπική του ολοκλήρωση.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Σεμινάριο είναι εβδομαδιαίο.Οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν μια μικρή θεραπευτική κοινότητα προάγοντας νέες συλλογικότητες. Διαμένουν σε σκηνές και εξυπηρετούνται με είδη υπαίθριας διαβίωσης που θα προσκομίσουν οι ίδιοι. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης δωματίων μετά από προσωπική συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες.

Οι ώρες του σεμιναρίου θα είναι 10:00 - 13:00 και 18:00 - 21:00 καθημερινά.

Στο πρόγραμμα προβλέπονται μικρές ομάδες για τις πρωινές συναντήσεις με διαφορετικούς εκπαιδευτές - εμψυχωτές.

Το κόστος του σεμιναρίου είναι 90 € & 70 € για ανέργους και φοιτητές (για ολόκληρη την εβδομάδα) .

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης."

Περισσότερη ενημέρωση στο facebook:  https://www.facebook.com/psychodramagavdos2016/