Εξετάζουμε και την περίπτωση εγκληματικής ενέργειας δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του εκδότη - Κίνηση για να έχουμε πρόσβαση στη δικογραφία η μήνυση

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αφήνει η οικογένεια του εκδότηΠαναγιώτη Μαυρίκου για όσα συνέβησαν το μεσημέρι της Πέμπτης και είχαν ως αποτέλεσμα να καεί ζωντανός ο εκδότης όπως δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας.

Όπως είπε εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα από αυτη του ατυχήματος - αν και το αυτοκίνητο ήταν καλά συντηρημένο όπως βγήκε από το εργοστάσιο - έως την περίπτωση εγκληματικής ενέργειας, το να έγιναν, δηλαδή, όλα με εγκληματικό σχέδιο.

Ο κ. Κούγιας είπε ότι από χθές έχει επικοινωνήσει με μια σειρά τεχνικών συμβούλων - έναν πυροσβέστη, έναν μηχανολογο και έναν ειδικό περί των εκρήξεων.

Παράλληλα ανακοίνωσε ότι επειδή η οικογένεια θέλει πρόσβαση στη δικογραφία τα επόμενα 24ωρα - ακόμη και σήμερα αν προλάβουν - θα υποβληθεί μήνυση για ανθρωποκτονία απο πρόθεση.

«Αυτό δεν σημαίνει ότι το πιστεύουμε 100% αλλά είναι ο μοναδικός τρόπος να έχουμε πρόσβαση στα έγγραφα, είναι μια δικονομική κίνηση» εξήγησε ο ποινικολόγος.

protothema.gr